iletisim yukari git ve arsiv yazilarinin ustu hangi sablon..?
caps atayim yinede daha rahat anlasilmasi icin.
okla gosterdigim yerden bahsediyorum.
![]()
This is a discussion on footer'in ustu hangi sablon Mert Bey within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; iletisim yukari git ve arsiv yazilarinin ustu hangi sablon..? caps atayim yinede daha rahat anlasilmasi icin. okla gosterdigim yerden bahsediyorum....
iletisim yukari git ve arsiv yazilarinin ustu hangi sablon..?
caps atayim yinede daha rahat anlasilmasi icin.
okla gosterdigim yerden bahsediyorum.
![]()
forumhome templatei içerisinde.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
mert bey son bir sorum olacak.tema ediliyorum malesef yapamadim bir turlu..
ornegin suanki konuda relavant replasamentlere bakiniz.
bu iki yazinin arasinda cok belirgin olmayan ince bir serit(cizgi) var.footer'in ustu hangi sablon Mert Bey
This is a discussion on footer'in ustu hangi sablon Mert Bey within the Türkçe forums, part of the General
yukarda attigim caps de.Yeni mesaj var ve Yeni mesaj yok butonlarini sildim..
oraya bir yazi ekliyecem ingilizce ve turkce olarak.ve ekledigim o ingilizce ve turce yaziyi dedigim relavant replasementte olan cizgi ile ayirmak istiyorum.yanlamasina degil buarada vertical olacak.
kisacasi o vertical seridi nasil yaparim.?
Last edited by maltepeli; 04-17-2009 at 03:08 PM.
Css değerleriyle ekleyebilirsiniz.vBSEO Belirlenmi? De?i?ken Kullan?m?
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
mert bey belirlenmis degiskenlerden kastim yok.o dedigim cizgiler belirlenmis degiskenlerde zaten mevcut.ama oyle bir cizgiyi forumun baska bir yerine alamiyorum..
ornegin sizin depkacta yaptiginiz.
Sub Header
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.
Sub Header
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.
Bunun için CSS araştırmalısınız Hasan bey , bloğumda css üzerine araştırma yapabilirsiniz benim bloğumda bazı yazılarım var onlara bakabilirsiniz Depkaç - Css
sagolun iceleyeyim![]()