arkadaşlar footerda arşiv linklerini nasıl çıkaracağız forumda aradım ama bulduklarımdan da birşey anlamadım yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
This is a discussion on footer da archive linkleri within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaşlar footerda arşiv linklerini nasıl çıkaracağız forumda aradım ama bulduklarımdan da birşey anlamadım yardımcı olurmusunuz teşekkürler....
arkadaşlar footerda arşiv linklerini nasıl çıkaracağız forumda aradım ama bulduklarımdan da birşey anlamadım yardımcı olurmusunuz teşekkürler.
Şu an stabil versiyon olan 2.4.0'da footer linkleri çıkmamaktadır ancak çok yakında yayınlanıcak olan 2.4.5'te bu özellik bulunmaktadır. 3.0.0'da ise birçok farklı seçenek sayesinde çok daha opsiyonel bir kontrole sahip olabilirsin.
Eğer 2.4.5 i beklemek istemiyorsan footer içerisine html ile kendin arşiv linklerini gömebilirsin ancak bu da biraz zahmetli olur![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Pre-Release Takım Üyesi olmak Kolay değil diyosunOriginally Posted by Lizard King
![]()
Ayyas'a gıpta ile bakıyoruz. Elinize sağlık![]()
Pre Release takımı üyesi olmanın pek bir ayrıcalığı yok aslında hatta tersine dezavantajları var çünkü beta sürümleri kurup bug'ları elimine etmek ile uğraşıyoruz. Ayyaş için teşekkür ederizOriginally Posted by hadiyaa
![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Originally Posted by Lizard King
Beta Tester Olmak mı
İşte O çok daha zor
Kolay Gelsin Çorba da tuzumuz bulunsun o halde![]()