vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Footer Ayarlarını Degistiremiyorum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; S.a Arkadaslar Arsıv lınklerını Anasayfada Gostermek Icın Arsıv Sayfalarına Link Ekleme Seceneğini Arsıv Sayfalarına Link Ekle Olarak Degıstırıyorum Kaydet dıyorum ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Footer Ayarlarını Degistiremiyorum
S.a Arkadaslar Arsıv lınklerını Anasayfada Gostermek Icın Arsıv Sayfalarına Link Ekleme Seceneğini Arsıv Sayfalarına Link Ekle Olarak Degıstırıyorum Kaydet dıyorum tekrar baktıgımda sankı hıcbır ıslem yapmamıs gıbı eskı secenek degısmemıs gozukuyor? yapmam ıslem nedır? Birde Stopword'leri URL'lerden kaldır bu secenek akıllıda duruyordu bgun baktıgımda evet olarak degısmıs durumdaydı ? kendılıgınden mı degıstı bu? yada ıyı verım ıcın akıllıda mı durması gerekıyor |
|
| ||||
| ||||
|
Eğer sitende forum kategori sayısı fazlaysa (75 üzeri) Arşiv Sayfalarına link ekleme seçeneğini açmanı tavsiye etmem. Stopword'ler şu anda ingilizce ye göre ayarlanmış durumda. Onları türkçe ye göre çevireceksen smart kullanabilirsin. |
|
| |||
| |||
|
tamam acmayacagım dıyelım ama neden işlem yapamıyorum baska ıslem yaptıgımda ayarlar basarıyla kaydedıldı dıyor ama footer da oyle bırsey demıyr dırek en ustte cıkıyor ve ayarlar kaydedılmıyor?
|
|
| |||
| |||
|
evet 666 oldugu halde degısmıyor?
|
|
| |||
| |||
|
ticket actım Mert Bey