vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Footer arşiv linkleri ve google within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Footer deki arşiv linklerini kaldırmalımıyım ve google neden bu kadar değişken indexler veriyor bi bakıyorum 400000 bi bakıyorum 160000 sitemap ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Footer arşiv linkleri ve google
Footer deki arşiv linklerini kaldırmalımıyım ve google neden bu kadar değişken indexler veriyor bi bakıyorum 400000 bi bakıyorum 160000 sitemap yapıp attım fakat çok değişken google arşivleri tamamen vbulletinden kapamak yeterlimi. Birde 3 site foruma yönlü bunun faydasımı var bana zararımı
|
|
| |||
| |||
|
google neden bu kadar değişken indexler veriyor bi bakıyorum 400000 bi bakıyorum 160000 sitemap yapıp attım fakat çok değişken google. Arşivleri tamamen vbulletinden kapamak yeterlimi yoksa seodada biyer varmı. |
|
| |||
| |||
|
Mert bey ; makleye okudum banada mantıklı geldide sonuçta arşivde indexlenen linkler tıkladığında gene normal konuya geliyor burası bana biraz acaip geldi sonuçta arşiv ayrı indexlenmiyor gibi orada indexlenen tıklandığında normal konuya geliyor |
|
| ||||
| ||||
|
Bu arşiv olayını kim çıkarmış acaba? Bazı büyük forumlar hala kullanıyor onu anlamış değilim. |
|
| ||||
| ||||
| Arşiv linklerini sayfanın altına koyma fikrini demek istemiştim. Özür dilerim daha açık aymalıydım. |
| Thread Tools | |
| |