vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Footer Arşiv Linkleri within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba, Footer Arşiv Linkleri konusunda iki sorum olacak. Öncelikle arşiv linklerinin katkısı nedir, kullanmalı mıyız? Kullanmalıysak aşağıdaki ayarlardan hangisini kullanmamız ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Footer Arşiv Linkleri Merhaba, Footer Arşiv Linkleri konusunda iki sorum olacak. Öncelikle arşiv linklerinin katkısı nedir, kullanmalı mıyız? Kullanmalıysak aşağıdaki ayarlardan hangisini kullanmamız önerilir? Footer Arşiv Link Ayarları: Linkleri Arşiv Ana Sayfalarına Ekle Linkleri forum sayfalarının footer'larındaki sitemap arşivlerine eklemek için bu seçeneği aktif ediniz. Linkleri Tüm Arşiv Sayfalarına Ekle Linkleri ana arşiv sitemap'lerine ve forum sayfalarının footer'larına eklemek için bu seçeneği aktif ediniz. Linkleri Arşiv Sayfalarına Ekleme Varsayılsn ayarı korumak için bu seçeneği aktif ediniz. |
|
| ||||
| ||||
|
Bende bir süre önce kapattım Mert' e katılıyorum.
|
|
| ||||
| ||||
| Neden ?
|
|
| |||
| |||
|
Neden kapatmamız gerektiğini söylermisiniz.Site içi pr dağılımını arttırmıyor mu? Arama Motorlarının daha rahat indexlemesini sağlamıyor mu? Sayfa içindeki kelime değılımını etkilediği ve bi sürü gereksiz link oluşturduğu için mi kaldırmalıyız ? Yoksa başka bi nedeni mi var. Last edited by nick; 01-01-2008 at 04:14 PM. |
|
| ||||
| ||||
|
Benim mantıgım, son vbseo da çıkan özelliği düşünürsek, gereksiz link fazlalıgı ve yönlendirmeleri kaldırmak. Yani mesela son sürümde, son atılan mesajlar kısmında üyenin adı üstündeki link , son mesaja git simgesini vs. kaldırma opsiyonu var. Yani bir cesit link azaltma çabası. Arşiv linkleri de tam tersi dünya link ekliyor. Onlar kalkınca yararlı oluyorsa, footer linkleri kalkarsa da yararı olur benim mantıgım. Eğer dogru yol bu ise.
__________________ Best Mobile Phones Portal ( in Turkish ) www.maxicep.com |
|
| ||||
| ||||
|
Arama motorları her sayfada maksimum 100-150 arası site içi ve dışı toplam olmak üzere link görmek ister. Bundan fazlasını spam olarak algılar ve sayfaya gereken değeri vermez.
|
|
| |||
| |||
|
bi bakalım
|
|
| |||
| |||
| Sitemap olsunmi ?
Merhaba, ama englischce arkadaslara sordugum zaman.. acin diyorlar, faydalari var diyorlar... Neden burda degisik yaziyor, birisi aciklama verebillirmi bunda ? 3. creating sitemap is strongly recommended, |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
| Thread Tools | |
| |