Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/siteismi/public_html/siteismi.com/forumdisplay.php(914) : eval()'d code on line 3
bu hata nasıl giderilir
This is a discussion on Fatal error: Maximum execution hatası alıyorum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Fatal error : Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/ siteismi /public_html/siteismi.com/forumdisplay.php(914) : eval()'d code on line 3 ...
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/siteismi/public_html/siteismi.com/forumdisplay.php(914) : eval()'d code on line 3
bu hata nasıl giderilir
Bu hatanıza vbulletinde destek almalısınız.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
vbullletine konu açtım ama cevap gelmedi bu konuyu bilen birisi varsa yazabilir mi bu saniye olayını nasıl kaldırabiliriz
Hide benzeri eklenti kullanıyorsan kaldırmayı dene
....
Maximum execution time of 30 seconds exceeded in.. Hatasına Çözüm
Vbseo sitemap bazi arkadaslarda bu hatayi veriyor bunun cevabini kucuk bir makale olarka vermek istiyorum kücük bir bilgi Insanlar yaziyor Vbulletinciler bize yardimci olmuyorlar Smf Programmax Phpbb jooml yönliyorlar
Vbseo sitemap ayarlarindan Include Tag Pages Kapattinizmi bu sorunun kesin cevabini almis olacaksiniz
Beyefendi , geçici çözüm makale gerektiren birşey değildir. Doğru yapmanız gereken şey php ayarlarınızı düzenlemektir.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Usta aradim taradim cözüm yolu yok denilecek kadar insalar nette yaziyor ama bos böyle bir islemle bu sorunu cözdum su an sorun yok sitemapda guncelleniyor indexlerde düzenli 5 , 6 dk da indexliyor ona dayanarak yazdim...
Arkadaşlar bişeyi kapatmanız gerekmiyor ya..Server yetkilisi ile görüşüp php.ini dosyasındaki max_execution_time değerini arttırmasını istemiz yeterli.