Results 1 to 5 of 5

Etiketle ilgili sorum

This is a discussion on Etiketle ilgili sorum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; selamlar mert bey in cevaplayacaðýný düsündüðüm icin direk sorumu mert beye yoneltiyorum gecen hafta etiketle ilgili bir sorum olmustu linklerde ...

Member
    Real Name
    Hakan
    Liked
    0 times

Etiketle ilgili sorum

selamlar mert bey in cevaplayacağını düsündüğüm icin direk sorumu mert beye yoneltiyorum gecen hafta etiketle ilgili bir sorum olmustu linklerde karakter sorunu ile ilgili ben uzun zamandır etiketlerimi kullanmıyordum ama icinde yaklasık 6 7 bin etiket vardı neyse sözü uzatmayayım aktif ettim etiketleri googlede cıkmaya basladı derken dun aksam ne olduysa site hitim kesildi denilecek kadar azaldı en populer olduğum konular bile google aramalarıda suanda yok gunde soru cevap kategorime gunde 2000 kişi girerken suanda 30 40 kişi durumunda ruya tabirlerimde 3000 binden 30 kişi gunde anca girecek durumda. ayrıca site adımı iceren konularımda siteismi forum 40 sene sonraki hali gibi bir konuda alt linkler bile varken suanda 3 4 sırada aramalarda etiketleri aktif ettiğim icin sandbox a dusmus olabilirmiyim? online.php de arattığımda siteme google botlarının girdiğini goruyorum sanırım banlanmamıs sitem sizce sorunum nedir? ve hangi yolu izlememi tavsiye edersiniz? etiketler googlede indexlenmişti buyuk olcude etiketleri kaldırmam mı mantıklı yoksa daha kotu sonuclar mı doğurur su saatten sonra?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Etiketleri aktif etmek sitenizi sandbox'a düşürmez ancak kullandığınız başka eklentiler bunu sağlayabilir. Son güncel vBSEO ve vBulletin versiyonlarını kullandığınızdan serverınızın sorunsuz ve güvenli çalıştığından emin olunuz.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    Hakan
    Liked
    0 times
    içime su serpttiniz mert bey bende simdi son 3 gun once yaptığım iki değişikliği eski haline cevirdim 1. botla konu cekmişler forumumdan bende onlem olsun diye 1 eklenti kurdum mesajların icine 3 tane forum linki saklayan. 2. de konu cekme botları postbit legacy de <! message > </ ! message > koduna gore cekiomus konuları bunların adını değişmiştim google nin bot olduğu nasıl aklımdan gitmişse belki buda sebeptir bekliip gorücem artık :(

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Size kişisel tavsiyem manuel olarak oluşturulmayan hiçbir içeriğe sitenizde yer vermeyin ve Google Arama Eklentileri eklentisini kaldırın.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Member
    Real Name
    Hakan
    Liked
    0 times
    ellerine sağlık güzel onerilerin icin cok saol kaldırdım google aramalardan gelen eklentisini de cok saolun mert bey umarım sandbox da değilimdir ama hitim oldukca dustu ban olsa google botu uramaz diolar online.php de baktığımda gelio 2 secenek kaldı ya filtreleme deim (sandbox) yada baska bişi zamanla gorcem artık :(