selamlar mert bey in cevaplayacağını düsündüğüm icin direk sorumu mert beye yoneltiyorum gecen hafta etiketle ilgili bir sorum olmustu linklerde karakter sorunu ile ilgili ben uzun zamandır etiketlerimi kullanmıyordum ama icinde yaklasık 6 7 bin etiket vardı neyse sözü uzatmayayım aktif ettim etiketleri googlede cıkmaya basladı derken dun aksam ne olduysa site hitim kesildi denilecek kadar azaldı en populer olduğum konular bile google aramalarıda suanda yok gunde soru cevap kategorime gunde 2000 kişi girerken suanda 30 40 kişi durumunda ruya tabirlerimde 3000 binden 30 kişi gunde anca girecek durumda. ayrıca site adımı iceren konularımda siteismi forum 40 sene sonraki hali gibi bir konuda alt linkler bile varken suanda 3 4 sırada aramalarda etiketleri aktif ettiğim icin sandbox a dusmus olabilirmiyim? online.php de arattığımda siteme google botlarının girdiğini goruyorum sanırım banlanmamıs sitem sizce sorunum nedir? ve hangi yolu izlememi tavsiye edersiniz? etiketler googlede indexlenmişti buyuk olcude etiketleri kaldırmam mı mantıklı yoksa daha kotu sonuclar mı doğurur su saatten sonra?

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote