Results 1 to 2 of 2

Eski VB 3.7 sürümü forumum göçtü. Üzerinde lisanslı VBSeo vardı o da gitti ne yapmalıyım.

This is a discussion on Eski VB 3.7 sürümü forumum göçtü. Üzerinde lisanslı VBSeo vardı o da gitti ne yapmalıyım. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Özellikle sorum mert bey'e. Eski sürüm VB 3.7 sürümü forumum vardý. 1 ay kadar önce forum'un bulunduðu server göçtü. Baþka ...

Junior Member
    Real Name
    Yusuf FIRAT
    Liked
    0 times

Eski VB 3.7 sürümü forumum göçtü. Üzerinde lisanslı VBSeo vardı o da gitti ne yapmalıyım.

Özellikle sorum mert bey'e.

Eski sürüm VB 3.7 sürümü forumum vardı. 1 ay kadar önce forum'un bulunduğu server göçtü. Başka server'a taşımak istedik. Ancak 2011 verileri tümüyle kayboldu. Elimizde en sağlam kalan versiyon 2010 Temmuz ayına ait verilerdi. DB'yi yükledik. VBulletin'i geç te olsa aktif hale getirebildik.

Ancak, VBSeo çalışmadı kapatmak zorunda kaldım. Tekrar VB Seo'yu gerekirse sıfırdan olsa da yüklemek istiyorum. Ancak Lisans bilgilerimi vb. hiç bir şeyi hatırlamıyorum. Sanıyorum 2008 yılında almıştım.

Ne yapmalıyım, eski vb seo kayıtları veritabanında durduğu için, onları kurtarma şansım varmı? Yoksa kurtaramayacaksam, yeniden vb seo yükleyebilir miyim?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    vBSEO lisansınız ile ilgili en ufak bir sorun yok . Downloads kısmından vBSEO'yu download edip yeniden kurabilirsiniz.
    vBSEO verileri 2 şekilde kayıt eder :
    1. Datastore içerisinde veriler kayıt edilir
    2. Eski versiyonlarda includes/config_vbseo.php yeni versiyonlarda vbseo/resources/xml/config.xml dosyalarında ayarlar tutulur.

Bunlardan herhangi biri elinizde yoksa malesef eski verilerinizi kurtarma yolu yok.

Yapabileceğiniz URL formatlarınızı Google ve benzeri sitelerden kontrol ederek , vBSEO kurduktan sonra ayarlarınızın eski ayarlarınıza en uyumlu formata getirebilirsiniz.

Anlayamadığınız herhangi bir kısım varsa lütfen sormaktan çekinmeyin Yusuf bey.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam