vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Eski linkleri yeniye yonlendirme within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar; Kategorilerdeki linklerin sonundaki -id no ları kaldırdım fakat şuan googleda mevcut indexlenen konular çıkmıyor. Bunu yenisine yönlendirme şansımız var ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Eski linkleri yeniye yonlendirme
Merhabalar; Kategorilerdeki linklerin sonundaki -id no ları kaldırdım fakat şuan googleda mevcut indexlenen konular çıkmıyor. Bunu yenisine yönlendirme şansımız var mı acaba. önceden /video-248/ idi şimdi /video/ oldu ama googleda çıkan sonuçlar boş atıyor.. 301 Yönlendirmesiyle oynadım biraz panelde ama yapamadım |
|
| |||
| |||
|
Benim Kullandığım Seçenek ( Yeniden yaz ve 301 ile Yönlendir ) Tüm Linkler Ana Sayfaya Şeklinde bir seçenek var..Yeni Konulara yönlendirme yok..Sitendeki Yeni Konular indexlenene kadar Bu seçeneği kullanırsan hit kaybetmemiş olursun..
|
|
| ||||
| ||||
|
belli bi zamandan sonra rewrite ayarlarında büyük degişiklilik yapmamak gerek.. sonra böle tüm linkler gidiyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
Şu kodu .htaccess dosyana ekle ve kırmızıyla gösterdiğim yerleri editle.. Code: RewriteRule ^eski kategori adı/(.*)$ /yönlendirilcek kategori adı/$1 [L,R=301] |
| Tags |
| link yonlendirme |
| Thread Tools | |
| |