vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on eklenti sorunları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by rizelim Mert bey bir sorum daha olcak.Kendi forumunuzda arşiv linklerini kullanmadığını gördüm.Nedeni ne acaba.Bizde arşivi kapatalım mı.Sevgiler ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Hocam sorunlar devam ediyor.Şimdide google reklamları gözükmüyor.
|
|
| |||
| |||
|
Mert hocam bunları arkadaş yükledi.geçersiz link hatası alıyoruz. nik:test şifre:0000 smart mx04 FTA TPS AUTO VE ALL AUTO ALL KEYS OK 27.05.2008 - Uydudoktoru Community |
|
| |||
| |||
|
Mert bey verdiğim linkte bir tane zıplı dosya indirin.Hatayı görürsünüz.
|
|
| ||||
| ||||
|
Mert ve aynı şekilde bende katılarak söylemeliyim ki, arşiv linklerini kapatmanızı şiddetle tavsiye ederiz |
|
| |||
| |||
| seo'yu kapadım.zıplı ve rar lı dosyalar forumun root'unda yüklü olduğu halde başka forumdan iniyor.yeniden kuracam.
|
|
| |||
| |||
| kendi destek sitenizden almış olduğum ve sitenizde kurmuş olduğunuz Rewrite Ayarları xml dosyasını foruma yükledim hocam sorun oluşturdu kapadım.Şimdi açtım.Hocam çok şey değişti.forumda admın olarak yaptığımız taşıma silme modere yaptığımız opsıyonlar gözükmüyor.size pm ile bir mesaj atıyorum.Ayrıca hocam forumda zıplı olarak yuklediğimiz dosyaları indirirken başka bir forumdan geliyor gözüküyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
Oluşturduğu sorun nedir ? Bu konuda detaylı bildi verirseniz yardımcı olmaya çalışayım. Özel mesajdan destek vermiyoruz çünkü özel mesajları takip etmek imkansıza yakın. Özel Mesaj yerine ticket açın lütfen. |
| Thread Tools | |
| |