vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on eklenti sorunları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Yeniden merhaba Mert kardeşim.Başını ağırtacam ama forumdaki eklentileri indirilmede geçersiz link diye hata veriyor.Acaba sorunumuz ne....
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| eklenti sorunları
Yeniden merhaba Mert kardeşim.Başını ağırtacam ama forumdaki eklentileri indirilmede geçersiz link diye hata veriyor.Acaba sorunumuz ne.
|
|
| |||
| |||
|
Geçersiz Link: Eklenti Eğer normal ve geçerli Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen Administratörü durumdan haberdar edin. eklentileri forumun rootunda eklenti klasoru oluşturarak depolamaktayım. |
|
| |||
| |||
|
Mert bey vbulletin optımasyonu yaptım.eklentileri forum klasorunun içinde eklntiler diye bir klasor oluşturmuşum.Ayrıca üye olmalar ie 6 kullanıyorum.arşive tıklayınca beyaz foruma yonlerdırme çıkıyor ama boş sayfa.vbseo rewriterlerıde sizin vbtech sitenizden alıdım şuan onu kullanmaktayım.Foruma test nıkle giriş yapabilirsiniz.şifre:0000 dir.
|
|
| |||
| |||
|
Mert hocam arkadaşalar zıplı dosyalarda bır sorun olduğunu bana soylediler.bende deneme yaptım zıplı eklentilerde bir sorun goremedım.Diğer sorunumun nedeni ne arşiv sorunumuz.
|
|
| |||
| |||
| arşive tıklanyınca beyaz sayfa çıkıyor karşıma
|
|
| |||
| |||
| Merhaba Mert hocam.Hocam sizin destek sitesindeki rewrite özelliklerini kullandım. /archive/index.php/ /archive/ /sitemap/ Özel: özel sekmesi seçili |
|
| |||
| |||
| /archive/ sekmesini seçtim şuan düzeldi.Teşekkür ederim. |
|
| |||
| |||
|
Mert bey bir sorum daha olcak.Kendi forumunuzda arşiv linklerini kullanmadığını gördüm.Nedeni ne acaba.Bizde arşivi kapatalım mı.Sevgiler
|
| Thread Tools | |
| |