vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Eklenen URL sayısı 0 within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Bir vBSEO kötü tecrübecisi olarak Eklenen URL sayýsý 0 gösteriyor hep.. Bu arada Google Analytics sonucunuda gördüm onuda ekledim bkz ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Eklenen URL sayısı 0
Bir vBSEO kötü tecrübecisi olarak Eklenen URL sayýsý 0 gösteriyor hep.. Bu arada Google Analytics sonucunuda gördüm onuda ekledim bkz : resim |
|
| |||
| |||
|
Nasıl yani ? Site Haritasındaki toplam URL sayısı56086 Site Haritasındaki dizine eklenen URL sayısı– Kusura bakmayın anlamayınca böyle affalıyoruz |
|
| |||
| |||
|
Yani ne yapmam gerekir şimdi ? |
|
| |||
| |||
|
Oluşturdum sorun olursa yazacağım tekrar |
|
| |||
| |||
|
Evet birde Mert bey şöyle bir durum var sitemap dosyalarından iki tanesinde hatalar raporunu alıyorum sitemap_1.xml.gz giriyorum, Compression error Error with Sitemap compression. Please recompress the file and resubmit. Sıkıştırma hatası veriyor. sitemap_4.xml.gz giriyorum onda da bulunamadı gibi bir hata veriyor .. acaba bunları nasıl giderebilirim 2 hatayı... yoksa sakıncası var mı ? birde bu footerdaki linbacks enabled vbseo 3.1.0 yazısını kaldırıp SEO by vBSEO ibaresini nasıl ekleyebilirim ?
__________________ Mobil Yazılım Platformu Last edited by piciar; 03-24-2008 at 05:06 PM. |
|
| |||
| |||
|
sitemap kaç dakika da bir çalışıyor acaba, çünkü yarısını okumuş yarısını okumamış bunun, anlamıda şu çok kısa zaman görevi vermişsin, sitemap çok sık çalışırsa, dosyalarının yarısının okunup diğerlerinin okunmaması normal... |
|
| |||
| |||
| Quote:
Bunu nasıl öğrenebilirim ki? Quote:
Yani bu hatayı vermesinde amaç nedir ? Birde birde bu footerdaki linbacks enabled vbseo 3.1.0 yazısını kaldırıp SEO by vBSEO ibaresini nasıl ekleyebilirim ? (Kusura bakmayın, bilmediğim için soruyorum kendi kafama göre yaparsam dahada ağır sonuçlar alabilirimsanırım |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
PHP Code: |
|
| |||
| |||
|
Teşekkürler...
|
|
| |||
| |||
|
Mert bey, şimdi sitemapta hergün öğle vakti sitemap_1.xml.gz giriyorum, Compression error Error with Sitemap compression. Please recompress the file and resubmit. Sıkıştırma hatası veriyor. bu hatayı veriyor, ama vbseoda manuel olarak çalıştırdığımda 5 dk sonra bu kalkıyor ve normal olarak çalışıyor? Her defasında böylemi yapıcaz acaba? |
|
| ||||
| ||||
|
Tek seferde sitemap oluşturma işlemini bitiremediği zaman yarı kalır ve bir sonraki yüklemede kaldığı yerden devam ederek sitemapleri sorunsuz oluşturabilir. Eğer sizde devamlı aynı sorun oluyorsa şu şekilde bir çözüm önerebilirim : Var olan sitemap generator scheduled log'unun değerlerini kopyalayın ve ilkinin çalışmasından 1 saat sonra çalışıcak şekilde yeni bir scheduled log ekleyin. Bu şekilde sorun ortadan kalkacaktır. |
| Thread Tools | |
| |