vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Eğer vBSEO Google/Yahoo Sitemap Generator kullanıyorsam within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar, Ben vBSEO Google/Yahoo Sitemap Generator ve signature eklentisini kullanıyorum. Bunların dışında herhangi bir seo yüklemedim. Şayet vBSEO v.3.0.0 RC8 ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Eğer vBSEO Google/Yahoo Sitemap Generator kullanıyorsam
Arkadaşlar, Ben vBSEO Google/Yahoo Sitemap Generator ve signature eklentisini kullanıyorum. Bunların dışında herhangi bir seo yüklemedim. Şayet vBSEO v.3.0.0 RC8 yüklersem herhangi bir çakışma yada problem oluşurmu. Localhost ve webserver üzerinde deneme amaçlı bir kaç yükleme yaptım fakat gördüğüm kadarıyle bir sorun göremedim. Şayet bir sorun oluşmayacaksa en kısa zamanda vBSEO v.3.0.0 RC8 versiyonu ile başlangıç yapmak istiyorum. Konu ile ilgili bilgilerinize dayanarak yanıtlarınızı bekliyorum. |
| Thread Tools | |
| |