vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Eaccelarator Kaldırmak within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar, vps imde eacclerator kuruluymuş,fakat haberim yoktu. Burdaki anlatıma göre Xcache kurulumunu yaptım. admin paneline girmek isteidğimde 500 internal server ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Eaccelarator Kaldırmak
Merhabalar, vps imde eacclerator kuruluymuş,fakat haberim yoktu. Burdaki anlatıma göre Xcache kurulumunu yaptım. admin paneline girmek isteidğimde 500 internal server error aldım. Bundna sonra eacclerator olduunu php -v komutuyla gördüm. eaccelaratoru kaldırmak için ne yapmalıyım.Kaldırdıktan sonra,xcache çalışır hale nasıl getirirm. şimdiden teşekkürler. |
|
| |||
| |||
|
php.ini den Code: extension="eaccelerator.so" eaccelerator.shm_size="16" eaccelerator.cache_dir="/tmp/eaccelerator" eaccelerator.enable="1" eaccelerator.optimizer="1" eaccelerator.check_mtime="1" eaccelerator.debug="0" eaccelerator.filter="" eaccelerator.shm_max="0" eaccelerator.shm_ttl="0" eaccelerator.shm_prune_period="0" eaccelerator.shm_only="0" eaccelerator.compress="1" eaccelerator.compress_level="9" Fakat php -v yazınca şu çıkıyor; Code: Failed loading /usr/local/lib/php/extensions/non-debug-non-zts-20060613/xcache.so: /usr/local/lib/php/extensions/non-debug-non-zts-20060613/xcache.so: cannot open shared object file: No such file or directory |
|
| |||
| |||
| Yardımcı olabilir misinz? Yani biraz daha ayrıntılı açıklayabilir misinz? Neler yapmalıyım.ilgilendiğiniz için teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Quote:
Yoksa direk yeniden kurayım mı? Eaccelaratorun üstte yazdığım kodlarını kaldırdım,silinmiş etkisi yapar mı,yani xcache ile çakışmadan çalışır mı acaba. |
|
| ||||
| ||||
|
Server kurulumu ve ayarların yapımı hassas bilgi isteyen bir olgudur. Eğer bu konuda rahat hissetmiyorsanız bu işi başkasına yaptırmanızı tavsiye ederim. Önceki kurulumunuz düzgün olmadığına göre silmeniz elbette doğrusudur.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Aldığım yer de garip bi firma manage hizmeti yok,hani para verip mange alayım diyeceğim bi hizmet yok. |
|
| ||||
| ||||
| XCache PHP H?zland?r?c? Xcache Kurulumu - Php Hızlandırıcı makalelerini okuyabilirsiniz. Sizin almış olduğunuz hata girmiş olduğunuz pathte gerekli xcache dosyasının bulunamıyor olmasıydı. Ya path'i yanlış girdiniz yada tüm kurulum adımlarını gerçekleştirmeden bu path'i girdiniz. |
|
| |||
| |||
| Quote:
vbtech ki anlatımı yaptım,fakat hala ynı hatayı alıyorum. Bu zend satırlarına eklenen kısımları karıştırıyorum snaırım,kurulu bir sitenin örnek php.ini sini paylaşabilir misiniz? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Tekrar kurup bakayım gerekirse. |
|
| |||
| |||
|
phpize yaınca Configuring for: PHP Api Version: 20041225 Zend Module Api No: 20060613 Zend Extension Api No: 220060519 yazıyor ve zend module api no yu xxx kısmıyla değiştirmiştim zaten php.ini nden make den sonra; Installing shared extensions: /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/ dedi,adres bu yani. |
| Thread Tools | |
| |