vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on durup dururken çok garip bi sorunum oldu [acil yardım] within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar durup dururken birden bire konulara ve bölümlere giremez oldum yardım edin beyaz ekran geliyo öylece kalıyo vbseo yu kapatınca ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar durup dururken birden bire konulara ve bölümlere giremez oldum yardım edin beyaz ekran geliyo öylece kalıyo vbseo yu kapatınca ve htaccesi silince düzeliyo sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir acil yardımlarınızı bekliyorum |
|
| ||||
| ||||
|
Hata mesajı ne alıyorsunuz ve bu tarz bir olgu durup dururken olmaz. Hostinginizin değişiklik yapıp yapmadığını , yeni bir hack kurup kurmadığınızı vs.. birçok detaylı kontrol yapmanız lazım. Bu bilgileride bize vereceksiniz ki bizde yardım edebilelim. Yoksa bulanık suda balık avlamak zorunda bırakırsınız bizleri ki buda siztenizin geç açılmasına sebep olur. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| şuan da bölümlere ve konulara giremiyorum beyaz ekran da kalıyo öylece
|
|
| ||||
| ||||
| vBSEO Kontrol Panele giriş yapıp bilgilerinizi yedekleyip daha sonra vBSEO dosyalarını yeniden indirip eskilerinin üzerine yazar mısınız. Birde error_logunuzda herhangi bir hata girdisi var mı ? |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO Kontrol Panele giriş yapıp bilgilerinizi yedekleyip daha sonra vBSEO dosyalarını yeniden indirip eskilerinin üzerine yazar mısınız. Birde error_logunuzda herhangi bir hata girdisi var mı ? |
|
| |||
| |||
|
hosting şirketime bildirdim durumu düzelttiler ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
|
|
| |||
| |||
| Quote:
beyaz sayfa çıkıyorsa ve sen hata kodu olarak bildirmediysen sorun siteden, serverdan değil deyip sana topu atacaklar haberin olsun. ama aslında sorun server dandır. |
|
| |||
| |||
| Quote:
edit: sorunum çözüldüğü için konu kilitlenebilir.. |
| Thread Tools | |
| |