Vbseo kurulu sitem filtreye girdi. Arada çıkıyo, tekrar. Neyse,..
Vbseo lisansımı başka bir forumda kullanmak istiyorum. Bunun için ticket açmak gerekiyor sanırım. Bu Türkçe mi yoksa İngilizce mi olmalı? Örnek bir metin verilirse sevinirim.
This is a discussion on Domain Değiştirme within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Vbseo kurulu sitem filtreye girdi. Arada çýkýyo, tekrar. Neyse,.. Vbseo lisansýmý baþka bir forumda kullanmak istiyorum. Bunun için ticket açmak ...
Vbseo kurulu sitem filtreye girdi. Arada çıkıyo, tekrar. Neyse,..
Vbseo lisansımı başka bir forumda kullanmak istiyorum. Bunun için ticket açmak gerekiyor sanırım. Bu Türkçe mi yoksa İngilizce mi olmalı? Örnek bir metin verilirse sevinirim.
Türkçe açabilirsiniz ve istediğinizi yazabilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
ticket yolladım
ya bende test için diğer domainime kurmuştum çalışmıyo. hiç affetmiyorlar insan bi 5 10 gün müsaade eder
Test için .htaccess korumalı ve girişi kapalı bir adresiniz varsa ticket açıp bu adrese test lisansı verilmesini isteyebilirsiniz. Ancak bu adres genel kullanıma açılırsa vBSEO Kullanım Sözleşmesini ihlal etmiş olursunuz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
anladım ben kaldırdım zaten test için olanı
.htaccess koruması nasıloalcak ben o access dosyasını kullanmayı bilmiyorum.
Hostunuz ile temasa geçerseniz onlar yardımcı olucaktır.
Test için aynı domain altında sub domin'de denerseniz sanırım sorun olmaz.
Yinede test domain'i .htaccess ile korunmalıdır ve test lisansı için başvuru yapılmalıdır.
Aynı domainde olduğu sürece istediğimiz gibi kullanamıyor muyuz?
Kapsamlı bir çalışma yapacaksam ana siteyi bozmadan bir klasör içinde kurulum yapıyor sonra ana dizine taşıyorum, bunun için izin gerekiyorsa biraz ilginç durum değil mi
Yanlış bildiğim bir şey varsa öğrenmek isterim.![]()
Kullanamıyorsunuz , vBSEO lisansı sadece 1 kurulum ve lisansın satın alındığı domain için geçerlidir.
Klasör içerisine taşıdığınızda unregistered uyarısı alırsınız.
Çok katı kurallar olması bence iyi değil, alternatif seçenekler doğmasına neden olacaktır.
Hiç değilse lisanslı kullanıcılara biraz daha esnek davranmaları gerekir diye düşünüyorum.
Kullanıcı illegal kullanacak olsa zaten satın almaz diye düşünüyorum.