merhaba benim seo lisansim siteadı.com olarak kayıtlı ama ben seoyu siteadı.com/forum dizinine kurmak istiyorum bi sorun olurmu ticked actım ama sanırım yalnıs actım yada turkce yazdım o yuzden kimse ilgilenmiyo
This is a discussion on domain değişikliği hakkında within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhaba benim seo lisansim siteadý.com olarak kayýtlý ama ben seoyu siteadý.com/forum dizinine kurmak istiyorum bi sorun olurmu ticked actým ama ...
merhaba benim seo lisansim siteadı.com olarak kayıtlı ama ben seoyu siteadı.com/forum dizinine kurmak istiyorum bi sorun olurmu ticked actım ama sanırım yalnıs actım yada turkce yazdım o yuzden kimse ilgilenmiyo
siteadı.com/forum dizinine kuracaksaniz vbseodaki lisansli linkinizi siteadı.com/forum olarak degistirtmeniz gerekiyor ticket actiysaniz yakin zamanda cevap gelir..
ilgin icin tesekkurler ZeKiTuRk
Aynı sorun bendede var doamin ismini değiştirdim nasıl ve nerden ticket açacağımı bulamdım s:
https://www.vbseo.com/support/ adresinden ticket açabilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Teşekkürler açtım.