Results 1 to 3 of 3

Domain Değişikliği

This is a discussion on Domain Değişikliği within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar, faz.la domainimdeki database ve dosyalarýmý yeni domainim olan adlivaka.com'a attým. Fakat vbseo eklentisi açýkken mouse ile üzerine geldiðimde konu, ...

Junior Member ecihanuysal's Avatar
    Real Name
    ecihanuysal
    Liked
    0 times

Domain Değişikliği

Merhabalar,

faz.la domainimdeki database ve dosyalarımı yeni domainim olan adlivaka.com'a attım. Fakat vbseo eklentisi açıkken mouse ile üzerine geldiğimde konu, kategori isimlerinde faz.la kök domaini yer almaktadır.

http://faz.la/fazla-haber-bulteni/ (gibi)

vbseo eklentisi kapalı iken de

http :// www . adlivaka . com/forumdisplay.php?f=2 olarak gözükmektedir.

faz.la olan domainimde kullandığım vbseo eklentisini, yeni aldığım domain olan adlivaka.com domaininde kullanmak istiyorum.

Yukarıda bahsettiğim sorunu çözmeme yardımcı olursanız sevinirim. Bu konu ile ilgili bir yardım çağrısı da açtım. Link aşağıdadır.

https://www.vbseo.com/support/view.p...1297-QLZB-9105

TALEBİM; yeni siteme yüklediğim vbseo'nun, linkleri eski siteme yönlendirmemesidir. Zira eski sitemdeki veritabanını yeni sitemde de kullanmaktayım. Ve eklenti aktifken, linkler eski siteye göre ayarlanmış olduğundan, konularda ve kategorilerde eski siteye yönlenme yapmaktadır.

Teşekkürler, iyi çalışmalar.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Talebinize zaten cevap yazıldı Erçin Bey ama bir kere daha açıklama yapayım.

Siz vBSEO Lisansı satın aldığınız zaman vBSEO lisansını X sitesinde kullanma hakkını satın almaktasınız ve bu kullanımında koşulları bulunmaktadır. Bu koşullar kabul ettiğiniz Son Kullanma Sözleşmesinde çok açık belirtilmiştir. Bunları ignore ederek dava açarım tehditlerinde bulunmanız açıkçası isminizin altına yazdığınız ünvan ile bir araya gelmesi daha değişik bir olgu oldu. Bir kere daha hatırlatayım , siz vBSEO lisansını kullanma hakkını ve bu kullanım haklarını vBSEO EULA'sında belirtildiği gibi kullanabilirsiniz. Sadece size hatırlatmak isterim , Türkiye'de olmayabilir ancak bütün dünyada dava tehtidi sıradan bir tehditten farksızdır ve hakkında cezai işlem yapılabilir.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member ecihanuysal's Avatar
    Real Name
    ecihanuysal
    Liked
    0 times
    Sayın Gökçeimam;

Hukuk dünyasında herkes herkese dava açabilir. "Hakkında cezai işlem yapılabilir" yazmışsınız. Bu da sizin tabirinizle "değişik" bir olgu olmuş. Hukuki niteleme yapmanıza şaşırdım diyebilirim. Sıradan veya sıradışı tehdit olup olmadığı takdiri size kalmış. Nitekim öyle nitelemişsiniz. Ancak, ben niteleyecek olursam; şöyle başlayabilirim ki ticari kaygılar nedeniyle beni lisans yenileme durumunda bıraktığınız açıktır. "Haksız şart" bir hukuki konudur. Konuyu merak ederseniz, hukuk literatürüne bakmanızı ve araştırmanızı öneririm. Zira, nitelemelerinize baktığımda hukuka meraklı olduğunuzu görüyorum ve meraklı olmanızı takdir ediyorum.

Ünvan konusunda ise, kinayeler kullanmak yerine çok daha özenli ve dikkatli konuşmanızı tavsiye ederim. Zira, gerek şahsım ve gerek ise üyesi olduğum topluluk olan Türkiye Barolar Birliği bu konuda hassasiyetini korumaktadır.

Bence konu gereksizdir ve güncelliğini kaybetmiştir. Devam etmek ve ettirmek tarafları zedeleyebilir. Takdiri size ait olmak üzere silinmesini talep ediyorum.

Saygılarımla..