vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on domain.com'u www.domain.com'a yönlendirmek within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Başındaki # karakterlerini kaldırıp domain adresinizi değiştirirseniz kullanabilirsiniz....
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Tşkler. Bir sorum olacak. bende www.dolain.com olarak girince domain.com a yönlendiriyor güzel. Ama www.dolain.com/forum yazınca www kısmı kalkmıyor. Ana sayfada portal kurulu. forum dizini için www.domain.com/forum dan domain.com/forum a nasıl yönlendirebiliriz?
|
|
| |||
| |||
|
"www" kısmının forum dizininde de kalkmasını istiyorum. Ana sayfada htaccess ile kalktı. /forum/ dizininde ayrı bir .htaccess var. Bunu sadece ana sayfada yapında tüm dizinleri etkiliyor mu yani? Tam anlayamadım :S
|
|
| ||||
| ||||
|
Yukarıda verdiğim cevabı okudunuz mu ? domain rootunuzda yaptığınız değişiklik alt bir klasörüde etkiler. Sizde etkilemiyorsa server kurulumunuzda hata vardır. Hostinginiz ile temasa geçip sorunu çözmelerini rica edin.
|
|
| |||
| |||
|
Hmm ozaman Host verenle iletişime geçeceğim. Teşekkürler bilgiler için. Bu çok iyi oldu.
|
|
| |||
| |||
|
Merhaba, Forum adresim Ekshi forum | Bizigidibizi - Sanat, Kültür, Bilim, Teknoloji, Sağlık, Tatil - Turizm, Eğitim - Öğretim ve dahası. - vBulletin fakat google bu adresimi iki kez indexlemiş bazı sonuçlarda Ekshi forum | Bizigidibizi - Sanat, Kültür, Bilim, Teknoloji, Sağlık, Tatil - Turizm, Eğitim - Öğretim ve dahası. - vBulletin olarak çıkıyor. Bunu nasıl çevirebilirz peki? |
|
| |||
| |||
|
Selamlar, vBSEO kullananlarda da aynı sorun var mı acaba? |
|
| |||
| |||
|
Sorun diye belirttiğime bakmayın, şuan kendi htaccess dosyamda da buna benzer kodlar gördüm. Diyorum ki vBSEO kullanan siteler de yapsın mı bu dediğinizi?
|
|
| |||
| |||
|
server olmasi sartmi..?hostan olmaz mi acaba..?
|
| Thread Tools | |
| |