vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Dönen mail hk within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Forumumda mesela doğum günü kutlaması için mail gidiyor.Ulaşmayan mailler forum mailine geri dönüyordu. Fakat vbseo yu kurduktan sonra karşıya ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Dönen mail hk
Merhaba Forumumda mesela doğum günü kutlaması için mail gidiyor.Ulaşmayan mailler forum mailine geri dönüyordu. Fakat vbseo yu kurduktan sonra karşıya ulaşmayan mailler forum mailine gelmiyor. Dolayısı ile kime ulaşıp kime ulaşmadığını bilemiyorum. Bu sorunum vbseo ile mi alakalı acaba ? Şimdiden teşekkrler |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO ile alakalı olucanı sanmıyorum.. Ama yetkili bir isimden açıklama bekleyin derim.. Kolay Gelsin.. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Kolay gelsin. |
|
| |||
| |||
|
Uprage yapmıştım evet ama config.php deki mail doğru
|
|
| ||||
| ||||
| Config.php deki mail doğru ise admincp de zamanlanmış görevler var, bunun içinde çeşitli yerlere çeşitli zamanlarda gönderilen bilgiler var, burada bir disable yapmış olabilirsiniz, belkide üyelere mail göndermiyor olabilirsiniz. Kolay gelsin. |
|
| |||
| |||
|
İlginiz için teşekkür ederim ikizbeyin. Zamanlanmış görevleride kontrol etmiştim. Gidiyor.Hatta bir üyelik açıp gelip gelmediğini denemiştim, mailde geliyor yani. |
|
| ||||
| ||||
|
Rica ederim, keşke faydalı olabilsek, Tek ihtimal kaldı; server, hostçunuzla konuyu bir görüşün. Kolay gelsin. |
|
| |||
| |||
|
Server kendimize ait |
|
| ||||
| ||||
|
Herşey normal görünüyor ama yinede bir yerde hata var. Kendinize bir test maili gönderin bakalım gelecekmi? |
|
| |||
| |||
|
Mail gidiyor sorun yok, sadece yanlış mail girildiğinde mesela mail geri döner ya o dönen mail bana ulaşmıyor işte :(
|
|
| ||||
| ||||
|
Benim 2 tane forumum var, büyük olan bir tanesine aşırı mail geri geliyordu (fake mail kullanıcıları) bunu o zamanki hostçu serverden engelledi şimdi gelmiyor ama diğer forumuma normal geliyor, bildiğim kadarıyla bu konuyla ilgili admincp de bazı ayarlar var, şu anda hatırlıyamıyorum ama bir ara bakıp size dönerim. Kolay gelsin. |
|
| |||
| |||
| vbseo dan beri bu sorunu bende yasıyorum. Benimkisi daha ilginç. Yerine ulaşmayan mailler için forumda kayıtlı adrese geri dönüs olmuyor ancak server şirketine kayıt ettirdiğim maile her gün yüzlerce mail geri dönüşü oluyor. (MAILER-DAIMON) Bende daha ilk başlarda keskel alaka diye servere durumu bildirmistim ve durumu inceledikten sonra bana buna vbseo.php sebep oluyor şeklinde cevap verdiler. Sanırım server ayarlarında tam yapılmadığı için mailler askıda kalıyor. Ama sorun neden forumada kayıtlı maile degilde forum ile hiç bir alakası olmayan bir mail adresine gelmesi... Bu sorunu yaşıyan yegane kişi benim sanıyordum. |
|
| |||
| |||
|
Ahha yanlız değilim demekki |
| Thread Tools | |
| |