vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Desteklenmeyen Dosya Biçimi ( vbseo sitemap generator problemi ) within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaşlar merhaba, Kafayı yemek üzereyim.. Google.com/webmasters ' tan 2 haftadır böyle bir hata almaya başladım. Hemde hiçbir oynama yapmadığım halde... ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Desteklenmeyen Dosya Biçimi ( vbseo sitemap generator problemi )
Arkadaşlar merhaba, Kafayı yemek üzereyim.. Google.com/webmasters ' tan 2 haftadır böyle bir hata almaya başladım. Hemde hiçbir oynama yapmadığım halde... .htaccess i kontrol ettim... Bir tek şüphem zoints seo ile ilgili bir ayarda oynama yapmış olabilirim. Onun dışında forum klasörünü filan hiç değiştirmedim. Çözemedikçe daha çok panik oluyorum. Çünkü index düzenli olarak artıyordu. Bu problem çıktığından beri başıma hiç artmıyor ve düzenli olarak azalıyor... Nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisiniz bana acaba ?? Caps Burada : |
|
| |||
| |||
|
3 kere denedim dediğinizi :( ama olmadı... google.com/webmasters kısmında da 3 kere yükledim silip.. ama yine olmadı :(
|
|
| |||
| |||
| nereden yapacağım dediğinizi ?? notepad ile mi açmam gerekiyor xml dosyasını ?
|
|
| |||
| |||
| şimdi anladım dediğinizi.. kaldırıyorum. Ek : google ' ın tekrar uğramasını beklemem gerekiyor değilmi değişimi görmek için ?? yoksa webmasters'tan sitemapi silip tekrarmı yükleyeyim daha hızlı sonuç almak için ? |
|
| |||
| |||
| onuda yaptım |
|
| |||
| |||
|
çok üzülürek söylüyorum ki yine olmadı :( sanırım başka program bakmanın zamanı geldi :( ilginiz için çok teşekkür ederim
|
| Thread Tools | |
| |