Konu Güncel...![]()
This is a discussion on Desteklenmeyen dosya biçimi sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Konu Güncel......
Konu Güncel...![]()
1. sadece sitemap_index.xml.gz dosyasini ekleyeceksiniz baska bir dosya eklemeyeceksiniz siz hepsini ayri ayri eklemissiniz.
2. Gözüken 2 sitemap eklemissiniz neden resimde hepsi 3 yaziyor ??
sitemap dosyanizda sorun yok. Bir yerlerde birseyi yanlis yapiyor olabilirsiniz yaptiginiz islemleri tekrar kontrol edin.
Sadece,
sitemap_index.xml.gz ekliyorum zaten.
Ama diğerlerini kendi otomatik çekiyor Google.
Hayır çıkarmaz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert bey,
Peki ben size bilgileri versem bi inceleseniz siteyi olur mu?
Umut bey ,
Bakmam gereken olgu olan sitemap dosyalarınıza zaten bakabiliyorum ve sorunsuz çalışıyorlar. Bundan dolayı bizim yapabileceğimiz bir olgu yok. Konuyu google ile görüşmeyi deneyebilirsiniz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
İi de Mert bey mail atıyım desem dönüşde yapmıyorlar.
Bu yüzden Adsense'de 153$ küsür param yandı. Pin gelmedi v.s.
Nasıl iletişim kurabilirim ki?:S
Ben bugüne kadar ne zaman Google ile iletişime geçsem gayet düzgün cevap alıyorum. Her sitelerinde gerekli iletişim bilgileri bulunuyor kaldı ki Webmaster hesabının kendi içerisinde mesajlaşma opsiyonu bulunuyor.