vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Desteklenmeyen Dosya Biçimi - Sitemap within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar, Sitemi forum klasörunden anadizine taşıdım ama Sitemap i bir türlü kabul ettiremedim Sitemap index xml gz yi Forum klasöründe ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Desteklenmeyen Dosya Biçimi - Sitemap
Merhabalar, Sitemi forum klasörunden anadizine taşıdım ama Sitemap i bir türlü kabul ettiremedim Sitemap index xml gz yi Forum klasöründe görüyor Data klasorundekı Htaccess ve index.php haricindeki tüm kayıtları silip tekrar run sitemap dedim tekrar ekledim yine aynı hata yanlışım nerede bir türlü bulamadım. |
|
| ||||
| ||||
|
Evet onları yaptım HEpsini sildim googledan ve siteadı.com olarak kayıt ettim. Yeni sitemap ekledim. tamam buldum galiba VBseo sitemap settings de Sitemap Files URL orada halen forum klasoru gozukuyor Mert bey son bısey sorsam ben data klasorunun içini tumden silip tekrar run sitemap diyorum ya orada 5 tane sitemap xml gz dosyası vardı run sitemap dıyınce 3 e dustu sakıncası varmı yanı hata mıdır bu? |
|
| |||
| |||
|
aynı sorun bende oldu defalarca kez sitemapları sıldım fakat yıne oluyor bu konuda ne yapabılırım
|
| Thread Tools | |
| |