vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Define Custom Rewrite Rules BETA Problemi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arcade, photoplog ve downloadII ile ilgili birçok kural çalışmıyor. Anasayfaya geri yolluyor. Örneğin arcade ile hiçbir rewrite i kabul etmiyor. ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Define Custom Rewrite Rules BETA Problemi
Arcade, photoplog ve downloadII ile ilgili birçok kural çalışmıyor. Anasayfaya geri yolluyor. Örneğin arcade ile hiçbir rewrite i kabul etmiyor. Photoplog ta ise kategori isimlerini çevirmiyor.Fakat resim isimlerini çevirebiliyor. DownloadsII eklentisinde de benzer probler mevcut. Ayrıca bu kuralların hepsi daha önce çalışıyordu. xCache ve my.cnf e yapılan bir takım değişikliklerden sonra ortaya çıktı. |
|
| |||
| |||
|
xCache 'î tamamen kaldırdı Ozan. Problem kalmadı.
|
|
| |||
| |||
|
Aslında xCache kurulumunu yarım bırakıp, memcached kurmuştum. Sonra Ozan, kurulumu tamamladı. Tabii yarım kalmış olmasının getirdiği bir takım problemlerde doğdu. Şuan biraz buruk bir haldeyim. |
|
| ||||
| ||||
|
Aynı server da 2 adet vbulletin forum varsa, xcache sorun yaratıyor sanırım Ayberk Çünkü cache var ( degiskenler ) aynı değerde olduğundan dolayı, çakışır diye düşünüyorum. Ancak bu xcache problemi tamamen öncekinin yarım kalması ve birçok paremetrenin yanlıs sekilde girilmesinden kaynaklanmıstı ven düzelttiğimi düşünüyorum sonradan kurarken, fakat dediğim olaydan dolayı da olabilir çünkü sadece bir forumda xcache aktifken sorunsuz calisiyor |
| Thread Tools | |
| |