vBulletin Search Engine Optimization
|
This is a discussion on Daha iyi sonuç için ipucu önerileriniz within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba, Aslında genel bir durum ama özel örnek üzerinden anlaşılır kılmak daha kolay olacağı için öyle yazıyorum. Arkitera Forum'da VBSEO ...
| |||||||
|
| |||
| |||
| Daha iyi sonuç için ipucu önerileriniz
Merhaba, Aslında genel bir durum ama özel örnek üzerinden anlaşılır kılmak daha kolay olacağı için öyle yazıyorum. Arkitera Forum'da VBSEO'muz var. Forumun kalıcı adresi 3-4 yıldır forum.arkitera.com. Bu adrese hızlı bir şekilde bakarsanız sadece ana sayfada bile onlarca "mimarlık" kelimesinin geçtiğini görebilirsiniz. Eh forum kelimesi de geçiyordur ama Vbulletin için sanırım geçmese de Google'ın örümcekleri bunu algılayabiliyor. SEO üzerine uzun uzun okumuş birisi değilim. Nasıl hesaplamalar ile ilk kim çıkar onu da bilemiyorum. Bilinmesinin zor olduğunu da biliyorum. Bunun web uzmanlık alanının içinde ayrı bir uzmanlık alanı olduğunun da farkındayım. Öte yandan günlük 10.000'in üzerinde ziyareti olan bir forum söz konusu. mimarlikforumu.com domain'i bu forumu gösteriyor. Diğer göstergelerde nefis falan. Soru şu "mimarlık forumu" aramasında tüm bunlara rağmen ilk site olarak gelmiyoruz? İyileştirme için neler yapılabilir? |
|
| ||||
| ||||
|
Relevant Replacements özelliğini ( belirlenmiş değişkenler ) kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca vbulletin içerisinde genel olarak kullandığınız keyword leri seçerken seçici davranmanızı tavsiye ederim. Site açıklaması ve keywordleriniz uyumlu olmasına dikkat ediniz. Yanlış anlamadıysam iki farklı domain aynı adresi kullanıyor. Doğru anladıysam ikinci adresi birinciye nasıl yönlendirdiniz ?
|
|
| |||
| |||
|
Evet, ikinci adres yönlenmiş durumda sadece.
|
| Thread Tools | |
| |