.htaccess içeriğiniz hatalı ve tekrar belirtiyorum sorduğunuz sorunun bu konu ile alakası yok. Zoints ile uyguladığınız makaleyi dikkatle okursanız zaten sorunu kendinizde çözersiniz.
This is a discussion on CRR - Custom Rewrite Rules Kullanım Klavuzu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; .htaccess içeriğiniz hatalı ve tekrar belirtiyorum sorduğunuz sorunun bu konu ile alakası yok. Zoints ile uyguladığınız makaleyi dikkatle okursanız zaten ...
.htaccess içeriğiniz hatalı ve tekrar belirtiyorum sorduğunuz sorunun bu konu ile alakası yok. Zoints ile uyguladığınız makaleyi dikkatle okursanız zaten sorunu kendinizde çözersiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Üzgünüm Mert bey, vaktinizi alıyorum ancak bu eski kurumları ben yapmadım çünkü vbulletin ve onunla ilgili noktalardan hiç ama hiç anlamıyorum. Mümkünse ve yardımcı olabilirseniz uygun konu altından bu konuda bana yardımcı olacak cevabı verebilirmisiniz?
Zoints ile ilgili olarak okumanız ve uygulamanız gereken : Zoints'ten vBSEO'ya Geçi
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Teşekkürler aydınlatıcı bilgi.