vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on CronJob hizmetine eklemek istediğiniz komut satırı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; yeni konu acarken cok beklemesınden dolayı hostta mesaj attım bana bu cvabı verdı CronJob hizmetine eklemek istediğiniz komut satırı nedir? ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| CronJob hizmetine eklemek istediğiniz komut satırı
yeni konu acarken cok beklemesınden dolayı hostta mesaj attım bana bu cvabı verdı CronJob hizmetine eklemek istediğiniz komut satırı nedir? bu satıra ne ekletım arkadaslar bılenler yardımcı olabılırmı teekkurler
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Performans sorunu yaşıyorsanız bu sunucuyla alakalıdır sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Sunucu admini yapabileceği bir şey varsa PHPCached veya Memecached gibi performans artışı sağlayabilecek değişiklikler yapmak. Sizin yapabileceğini en iyi şey db tablolarını admin bölümünden optimize etmek ama bundan gözle görülür bir ferforman artışı beklemeyin. |
|
| ||||
| ||||
|
Hostunuzun neden bahsettiği konusunda en ufak fikrim yok. Webmaster Forum & Webmaster Okulu - Tekil Mesaj Gösterimi - MySQL server has gone away burada belritilen olguların hiçbirisinin cron job ile yakından uzaktan alakası yok. Işini bilmeyen hostinglerle çalışmak sitenize büyük zararlar verebilir.
|
| Thread Tools | |
| |