vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Cookies sorunu yardım within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; .Htaccess asagıda Orjınalınden hıc oynama yapmadım # Comment the following line (add '#' at the beginning) # to disable mod_rewrite ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
.Htaccess asagıda Orjınalınden hıc oynama yapmadım Quote:
|
|
| |||
| |||
|
cookie domain nerde
|
|
| |||
| |||
|
orası tamam ama yıne duzelmedı bazıları gıremıyor gırıs yapsa bıle yapmıyor vbseo dan once yoktu bıoyle bır sorun |
|
| |||
| |||
|
benim ilk başta boştu svbseo öncesinde ve sorun yoktu. sonra bu sorun ortaya çıkınca listeden .domain.com şeklide domainimi seçtim onda da sorun devam ediyo diyince yine boş yaptım. şu anda boş ayarlı .bende bi süredir düzgün gibi ama şikayetler geliyor arada
|
|
| |||
| |||
|
Mert Bey bende boş haldeydi dediğiniz şekilde yaptıktan sonra çıkış yap diyorum indexe gidiyorum otomatik giriş yapıyor sanırım cookie silinmiyor bunun nedeni ne olabilir? |
|
| |||
| |||
|
forum adresım siteadi.com/forum sekılınde Cookilerin kayıt edileceği yol (URL) burada kendılıgınden var ama Cookie Domain olan yerde yok hemen asagısında secmelı yer var oraya kısısel ayarları kullan deyıp .siteadi.com/forum dıyecegız bır usttekı olan Cookilerin kayıt edileceği yol (URL) yerınde .siteadi.com/forum dıye sececek mıyız |
|
| |||
| |||
|
Yardımcı olacak kımse yok mu koca vbseo da uyeler sıteye gıremıyor bır turlu ve bende Admincp ye giremıyorum
Last edited by Alwaysfc; 11-16-2007 at 02:22 PM. |
|
| ||||
| ||||
|
Cookie ayarlarınız değiştiği için giriş yapan bilgisayarlarda birden fazla cookie kaydı oluşmuş oldu ve bazı kullanıcılar eski ayarları kullanıyor olabilirler. cookie domain ayarını yaptıktan sonra üyeler bilgisayarındaki cookieleri temizler sonra giriş yaparlarsa sanırım sorun kalmaz. |
| Thread Tools | |
| |