arkadaşlar vbseo vBSEO 3.5.0 güncelledim yanlız control panel şifremi kabul etmiyor ne yapmam lazım acaba
This is a discussion on control panel sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; arkadaþlar vbseo vBSEO 3.5.0 güncelledim yanlýz control panel þifremi kabul etmiyor ne yapmam lazým acaba...
arkadaşlar vbseo vBSEO 3.5.0 güncelledim yanlız control panel şifremi kabul etmiyor ne yapmam lazım acaba
Buradaki yöntemi denediniz mi?
vBSEO File:config vbseo php/Reset Password - VBSEO Wiki
Beta 2 sürümünü yükledin.Eğer öyle ise yeniden oluşturmanı istedi senden...
evet nasıl oluşturacam acaba
Beta2'yi kurduysanız vbseo/resources/xml/config.xml dosyasını chmod 666 olarak düzenleyin yeni şifrenizi kabul edecektir.
evet teşekkürler birde bilgisayara indirdiğim vbseo_all ı nereden yüklüyeceğim bulamadım bir türlü
arkadaşlar Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/...../domains/frmnokta.com/public_html/vbseo.php on line 646 yazıyor forumun en üstünde ne den olabilir
o bende de çıkıyor ne yaptımsa gitmedi sadece forum homeda çıkıyor, bazen de forum tamamen darmaduman oluyor, css ayarları kaçıyor ortalık bembeyaz oluyor..
2005-2010 www.iolpmezunu.com
evet aynen forum bendede darmadağın oldu dünden beri gece gündüz deneniyorum düzeltemedim yine 3.8.4 döndüm bakalım mert beyin makalerini okuduktan sonra döneceğim galiba birde bende forum ana dizinde yani forum klasöründe değil vb4 kurduktan sonra cms sayfasını ve forum sayfasına nasıl bir yol vermem lazım acaba
Evet kurulumdan olabilir, çünkü deneme forumunda eski vbseo güncelleme yaparken dosyaları silin + product kısmınından uninstall yapın diyordu, işte bu uninstall yaparken bir uyarı çıkmıştı, database tablolarını da kaldırayım mı diye ben onu da kaldır demiştim, belki ondan kaynaklabiliyor olabilir.
Kurulum açıklamasında ondan bahsetmemiş sadece ürünü kaldırın demiş, oysa database'i de silimi diye bir uyarı çıkıyor..
readme dosyasında yazıyor.D. Go to your ADMIN CP > 'Plugin System' > 'Manage Products'
- Uninstall Current vBSEO Product
- Click on [Add/Import Product]
- Browse to the 'docs' folder of the installation package and open
- vB3.x 'crawlability_vbseo_vb3.xml', Click 'Import'.
- vB4.x 'crawlability_vbseo_vb4.xml', Click 'Import'.
teşekkürler demek eski vbseo dosyaları silmek lazımdı biz silmedik birde vB4.x 'crawlability_vbseo_vb4.xml', Click 'Import'. bunu import etmiştim yanlış değil değilmi