vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on config_vbseo dosyasý sürekli deðiþiyor within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum. Config_vbseo dosyasının içeriği kendiliğinden değişiyor. PHP Code: $vbseo_url_formats = array( 'VBSEO_FORUM_TITLE_BIT' => '([a-z\._\-ŠŽšžŸÀÁÂÃÄÅÇÈÉÊËÌÍÎÏÑÒÓÔÕÖØÙÚÛÜÝàáâãäåçèéêëìíîïñòóôõöøùúûüýÿµA-Z\d-]+)' , ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum. Config_vbseo dosyasının içeriği kendiliğinden değişiyor. PHP Code: Linklerimde Türkçe karakter sorunu yaşıyorum. FTp ye yükleyip sonradan download ettiğim sorunlu dosya ektedir. www.kafeturk.com Last edited by saYRam; 10-01-2008 at 08:42 PM. |
|
| |||
| |||
| Quote:
İlk mesajdaki verdiğim kodlara dikkatlice bakın, anlamsız değerler var. Bunlar ne böyle? Hiç bir işlem yapmıyorum. Bir süre sonra bu hale geliyorlar. tuhaf bir durum. |
|
| |||
| |||
|
Tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım ama makaleyi tekrar okuyacak ve neticeyi size bildireceğim.
|
|
| ||||
| ||||
|
config_vbseo.php dosyasında gerekli düzenlemeyi yapıp dosyayı kaydediceksiniz. Sonra bu dosyayı includes klaösörünüze upload edeceksiniz. vBSEO CP yi açıp hiçbir ayar değiştirmeden bir kere ayarlarınızı olduğu gibi kaydediceksiniz. Bunu yapmazsanız yaptığınız değişiklik etki etmez.
|
| Thread Tools | |
| |