vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on çoklu sayfalarda son mesaja gitmiyor. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Herhangi bir katagoride yada yeni mesajlar listesinde birden fazla sayfaya sahip konularda son mesaj sütunundaki, son mesaj ikonuna tıklayınca son ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| çoklu sayfalarda son mesaja gitmiyor.
Herhangi bir katagoride yada yeni mesajlar listesinde birden fazla sayfaya sahip konularda son mesaj sütunundaki, son mesaj ikonuna tıklayınca son mesaja gitmiyor ilk mesajda kalıyor. :S Nasıl düzeltebilirim. Link bu şekilde: http://www.kanka-forum.com/geyik-muh...html#post58190 |
|
| |||
| |||
|
şimdi farkettim 8-10 sayfalı konularda sorun yok, bu konunun sayfa sayısı çok olduğu için olabilirmi bir çözüm yolu varmı ?
|
|
| |||
| |||
|
sayfa sayısı sadece misafirlere gözükmüyor, bir dikkatsizlik sonucu öyle oldu düzelteceğim, o konu 444 sayfa.
|
|
| |||
| |||
|
giriş bilgileri yolladım özel mesajla giriş yaparsanız sevinirim o zaman gerçek sayfa sayısı gözükecektir.
|
|
| |||
| |||
|
aynı loginle bende baktım ancak hala aynı, sorun tam olarak şurda forum listesindeson mesaj sütündaki yazılan son mesajı göster ikonu na tıklayınca son mesaja gitmiyor ilk mesajda kalıyor bende o ikon kırmızı. Bu sadece yukarıda bahsettiğim konu için geçerli 445 sayfa olduğu için olabilir diye düşünüyorum. ![]() Last edited by teknoart; 06-19-2008 at 05:16 AM. |
| Thread Tools | |
| |