vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Çok Acil Forum Gitti within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; S.a arkadaslar acıl yardıma ıhtıyacım var vb de vBExperience 3.7.9 - Page 21 - vBulletin.org Forum eklentıyı yukledım hata verdı ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Çok Acil Forum Gitti
S.a arkadaslar acıl yardıma ıhtıyacım var vb de vBExperience 3.7.9 - Page 21 - vBulletin.org Forum eklentıyı yukledım hata verdı ve admın panelıne dahıl gıremıyorum hatayı arastırdım ve ahh weird error - vBulletin.org Forum boyle bırsey cıktı karsıma sanırım vbseo ile alakalı? acıl yardımınıza ihtiyacım var |
|
| |||
| |||
| vBSEO then contact support VBSEO gecınce vBSEO then contact support yazınca vbseo dan kaynaklanabılecegını dusundum onun ıcın yardımınızı ıstedım ne yapmam gerekıyor ki admin panele gıremıyorum eklentiyi sileyim
|
|
| |||
| |||
|
Mert Bey cok tesekkur ederim bir anlık heyecan işte kusura bakmayın..
|
|
| ||||
| ||||
|
Rica ederim Sakın yanlış anlamayın vBSEO Türkçe bölümlerinde vBulletin ile ilgili her türlü sorunuzu sorabilirsiniz. Ben ve diğer webmaster arkadaşlarımız eminimki yardımcı olmaktan memnunluk duyacaktır. Belirttiğiniz konuda sorunun vBSEO olmadığı açık olduğu için ben sorunun vBSEO ile alakası yok dedim |
|
| |||
| |||
|
Ne bilim işte VBSEO gecınce ıngılızcede pek bılmeyınce boyle oluyor. Yardımlarınız gercekten samımı Mert Bey Tekrar tesekkur ederım Dediğiniz Gibi Diğer sorunlarımıza da elınızden geldıgınce yardımcı oluyorsunuz. ancak Konu Acıklamasındaki Kucuk Sorun burdaki gibi mesajlar bırazda olsa adamın canını sıkıyor.Bizde bılıyoruz VBSEO nun destek sıtesı oldugunu ama yınede dıger konularda da yardım almak ıstıyoruz bılen bılgısı olan arkadasımız varsa zaten paylasmak ıstıyorsa paylasır yok istemiyorsa kendisi bilir zaten artıstlık yapmasına gerek yok dıye dusunuyorum... *Her webmaster bılgısıni zaten Vbseo forumlarından bulmak ısteyen yada almak ısteyen yok. konudan biraz saptım ama kusura bakmayın |
|
| ||||
| ||||
|
Ozan tanıdığım ve sevdiğim birisidir. Orada belirtmek istediği bana göre şudur : vBSEO sitesinde bu tarz sorularınıza yanıt almaktansa webmaster sitelerinden çok daha hızlı yardım alabilirsiniz. Kullanılan cümlelerden ziyade içerdiği anlamı düşünmek gerekir ki ben açıkça söylemek gerekirse kullandıklarının artistik cümleler olduğunu düşünmüyorum. Kibarca size yol göstermeye çalışmış.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. vBSEO Total Support Team DeskPro'yu Sunar Geliştirilmiş Destek Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! |
| Thread Tools | |
| |