Merhaba,
Burdan bakabilirseniz kategorilerden araçlar aralar olarak, asp.net asp-net olarak rewrite edilmekte. Fakat içeriği ne yazıkki göstermiyor.
İyi Çalışmalar
This is a discussion on CMS Kategori bağlantı sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba, Burdan bakabilirseniz kategorilerden araçlar aralar olarak, asp.net asp-net olarak rewrite edilmekte. Fakat içeriði ne yazýkki göstermiyor. Ýyi Çalýþmalar...
Merhaba,
Burdan bakabilirseniz kategorilerden araçlar aralar olarak, asp.net asp-net olarak rewrite edilmekte. Fakat içeriği ne yazıkki göstermiyor.
İyi Çalışmalar
Bahadır , sana yazdığım cevabı sanırım okumadınCMS'deki Türkçe karakter sorunu vBSEO ile değil vBulletin ile alakalı.
Bu sorunu ortaya çıkaran sen konu başlığını yazdıktan sonra vBulletin'in url alias içerisinden otomatik olarak Türkçe karakterleri çıkartmasıdır
vBulletin Türkçe karakterleri çıkarttığından sayfanın url'si otomatik olarak orada belirlenmiş url oluyor. Ekteki resmi görürsen ve dikkatli bakarsan sorunu anlayabilirsin![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Cevabını görmedim.
vBulletin ile ilgiliyse yeni sürümlerde düzeltilmesini bekleyeceğiz.
Ama vBSEO'nun bu sorunu daha öncekilerde olduğu gibi çözebileceğini düşünüyorum.
Çözülmezse de bana göre o kadar sorun değil.
Bununla ilgili vbseo'nun bir planı var mı Mert Bey,? enconding problemi sanırım ruslar-araplar-rumlar hepsinde var..
Yeni article oluşturmada sorun olmaz elle düzeltiveririz, ama kategori linklerini bir türlü düzeltemiyorum.
CMS aktive edecektim, önce sectionları açtım sonra kategorileri actım, bir iki deneme article yolladım herşey tmm, ama yolladığım başlıkları kategorilerde gösteremiyorum.
Hiç kategori açmadan tüm makaleleri sadece ilgili sectionda göstermenin bir eksikliği olur mu emin değilim.
2005-2010 www.iolpmezunu.com