vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Cinvin Rss Feed eklentisi lisanslı ücretli mi acaba ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Ekteki zip dosyasını bilgisayarına indir zipten çıkardıktan sonra admin panelden ürünyöneticisi aracılığıyla import et ve son olarak gerekli ayarları yap...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
Ekteki zip dosyasını bilgisayarına indir zipten çıkardıktan sonra admin panelden ürünyöneticisi aracılığıyla import et ve son olarak gerekli ayarları yap |
|
| ||||
| ||||
|
ekte bişi yokki vbulletin.org nasıl indiririm hala anlamış değilim |
|
| ||||
| ||||
|
Anlatımımın açık olduğunu düşünüyorum ki hiç bilmeyen biri için bile açıklayıcı düzeyde bilgi paylasılmıs zaten. Dosya paylasmanıza gerek yok. 1 kelime ekleyeceksiniz sadece fonksiyonun basına arkadaslar |
|
| ||||
| ||||
|
ben vbulletin.org den eklentiyi tekrar indiricem o yuzden önceki mesajlarda belirttim neyse bende sileyim rss eklentisini sonra vbulletin.org den indirmeyi başardığımda gelip buradan bakarak yaparım herkese tekrar tşkler..
|
|
| ||||
| ||||
|
Evet sonunda bende vbulletin.orgden eklenti indirmeyi ögrendim e-mailimi vbulletin.com a tanıtarak : ) hell_boy ' a ayrıca teşekkür ediyorum arkadaslar..
|
|
| ||||
| ||||
|
Eklentinin sahibi hala düzeltmemiş sanırım bu hatayı, işin ilginci de o |
|
| |||
| |||
|
Mert Bey Özür Dilerim (: Maxicep Size de teşekkür ederim rss turkce cevırınızı kopyaladım izin alma fırsatı bulamadım ama yazılar ıcınde ki zlinks lere tıkladım (: |
|
| ||||
| ||||
|
bende çevirinizi kopyalayabilirmiyim ? ozan bey ? editleyip tabi aynısı olmayacak.. tabi izin verirseniz |
|
| ||||
| ||||
|
Kendiniz yazmayı veya düzenlemeyi beceremiyorsanız kopyalayabilirsiniz |
|
| ||||
| ||||
|
Tşkler ozan bey..
|
|
| |||
| |||
| Quote:
fazla bir ingilizcem yok malesef (: |
|
| ||||
| ||||
|
Tamam tamam alın bişey demedim İzin almadan alanlar düşünsün .. |
|
| |||
| |||
|
2 tane eklenti var 1 eklentide Php dosyası eksik verilmiş ve xml yok 1tanesinde php dosyası tam ve xml var Genellikle xmlsiz ve php dosyasında kodları eksik olan indiriliyor ondada get_forum_info(); Kodu yok Tam olanı bir şekilde temin edip kodları değiştirdikten sonra Vb seçeneklerden ayarlarını yaptığınızda çalışıyor Resimler RSS Feeds Ve sağ altta iletişimin yanındada simge çıkıyor xml dosyası olan eklentide teşekkürler. |
| Thread Tools | |
| |