vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Cinvin Rss Feed eklentisi lisanslı ücretli mi acaba ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; hangi php de değiştiricez acaba maxicep ? cin vinin phpsinde mi ? ayrıca 195.ci satır nerede ? ben bilmiyorum da ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
|
hangi php de değiştiricez acaba maxicep ? cin vinin phpsinde mi ? ayrıca 195.ci satır nerede ? ben bilmiyorum da :(
|
|
| |||
| |||
|
Teşekkürler Ozan Bey Verdiğiniz Duzenleme ile sorunsuz bir sekılde calıstı Yüksel Bey sizde cinvin in phpsini txt editoru ile açıp Quote:
Quote:
www.forumojen.com/forum/rss.php (: |
|
| ||||
| ||||
|
Bende yaptım şu an gayet normal çalışmaya başladı Teşekkürler Maxicep. Yüksel öncelikle: Admin panelden >> Vbulletin seçenekler >> CinVin Forum Feed Listing File Name? >> vBSEO Installed >> Do you have vBSEO installed on your forum? >> karşısındaki eveti seçiyorsun. Daha sonra Ftp'ye bağlanıp ana dizindeki cv_rss_feeds.php dosyasını bilgisayarına indirip notepad, dreamweaver yada frontpage ile açıyorsun 195. satıradaki Code: get_forum_info(); Code: vbseo_get_forum_info(); |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Ne yapacagım ben simdi arkadaslar ? sanırım onun olması için xmlsini import etmem gerek xmlyi paylasırsanız sevinirim...
|
|
| ||||
| ||||
|
o kod php de yok ama mert bey.. Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Alın ben verim size php dosyasını Ekteki php dosyasını ındırip kendı sıtenize atabilirsiniz
|
|
| ||||
| ||||
|
Ekran görüntüsü aldım daha iyi anlaşılabilmesi için gösterdiğim yer yoksa eklentiyi tekrar kur. http://img371.imageshack.us/img371/7571/adszeq7.jpg Edit Kodu ekleseniz bile yukarada yazmış olduğum özelliği açmasanız bir faydası olmayacak. |
|
| |||
| |||
|
pardon dosya eklenmemiş simdi ekledim ekteki cv_rss_feeds.php dosyasını kendı ftpnıze atın işlem tamamdır
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Quote:
Edit : evet eklentini attım ftpye arkadasım saolasında vbulletin seceneklerinde olması için xml import etmem gerek o yuzden xml yi de verirseniz sevinirim erol ? .. |
|
| |||
| |||
|
Son mesajımda eklenti gozukuyor bende eğer resimdeki yer yoksa demekki siz xml dosyasını import etmemissiniz.eklentinin xml dosyasını yukleyebilirisiniz. |
|
| ||||
| ||||
|
Öyleyse CinVin vB Forum Feed Listing - vBulletin.org Forum burdan indirip tekrardan kur.
|
|
| ||||
| ||||
|
ok gireyim indireyim bakalım inş olur .. eklenti gözüktü bende suan bilal .. Konuyla ilgilenen sizlere cok teşekkür ediyorum . yaptıktan sonra buraya yazarım oldumu olmadımı diye |
|
| ||||
| ||||
|
Erol verdiğin linke uye girişi yaptım download now yazan yerin altında ki ; Only licensed members can download files, Click Here for more information. bu yazıya mı tıklıycam ? ve tıkladıktan sonra nereye tıklıycam ? indirmeyi beceremedim lisanslıyım sonucta ama indirmeyi beceremiyorum |
| Thread Tools | |
| |