İyi günler
Mert beyin kurulum da vermiş olduğu urls i denedim ancak cevap atında boşbir sayfa geliyor ve orada takılıyor acaba bunu nasıl düzeltebilirim ?
şimdiden tşk edeirm
This is a discussion on Cevaplama sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Ýyi günler Mert beyin kurulum da vermiþ olduðu urls i denedim ancak cevap atýnda boþbir sayfa geliyor ve orada takýlýyor ...
İyi günler
Mert beyin kurulum da vermiş olduğu urls i denedim ancak cevap atında boşbir sayfa geliyor ve orada takılıyor acaba bunu nasıl düzeltebilirim ?
şimdiden tşk edeirm
Selamlar ,
Isminize eklenmiş bir vBSEO lisansı bulunmamaktadır. Eğer lisans aldıysanız ve isminize eklenmesinde hata olmuşsa bana ödeme bilgilerinizi , domain adresinizi içeren bir PM gönderirseniz sevinirim.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Nasıl lisans bulunmamakta şuanda lisansım yokmu yanı
Priotiy support grubuna yeni girmissiiz. Lutfen destek istediginiz site adresini bana ozel mesaj ile gonderin , bu sorunu yasadiginiz adresi.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam