vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on çağrılan başlıklarda türkçe karakter sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Vbseonun bir özelliği var mesela bir linki forumunuzda konu içine eklediğiniz zaaman o konunun başlığı link yerine çıkıyor. Benim sorum ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| çağrılan başlıklarda türkçe karakter sorunu
Vbseonun bir özelliği var mesela bir linki forumunuzda konu içine eklediğiniz zaaman o konunun başlığı link yerine çıkıyor. Benim sorum şu bu link yerine çıkan başlıklar türkçe karakter sorunları ortaya çıkıyor aşağıdaki gibi bunu nasıl düzeltebilirim? YouTube - Okan Bayülgen - Aday Özlem Türköne tartışması |
|
| ||||
| ||||
| eğer sorun olmuyorsa bu ayarı nereden değiştirebileceğimi söleyebilirmisiniz? |
|
| ||||
| ||||
| Code: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=$stylevar[charset]" /> |
|
| ||||
| ||||
|
Ben de aynı problemle karşı karşıyayım. vBulletin dil ayarlarımda HTML-Dil kodlayıcı: ISO-8859-9 olarak görünüyor ve UTF-8 yaptığım zaman forumdaki tüm karakterler bozuluyor. Düzeltmenin yolu yok mu acaba?
|
| Thread Tools | |
| |