vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on ç li üyelr de sorun within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; nickinde ç veya ö geçen üyelerin profilini göremiorum:S:S türkçe karakter sorununu uyguladim... ondan sonra oldu.....
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| ç li üyelr de sorun
nickinde ç veya ö geçen üyelerin profilini göremiorum:S:S türkçe karakter sorununu uyguladim... ondan sonra oldu.. |
|
| |||
| |||
|
kullanici adi-user id nasil yapabilirim..
|
|
| ||||
| ||||
|
13) Uye profilleri içerisinde garip karakterler çalismamakta Bu sorunu çözmek için 2 seçeneginiz bulunmaktadir. - Kullanici ismi yeniden yazma ayarlari içerisinde [user id] ekleyiniz - config_vbsep.php'yi manuel olarak düzenleyerek define('VBSEO_REWRITE_MEMBER_MORECHARS', 0); ayarini define('VBSEO_REWRITE_MEMBER_MORECHARS', 1); haline getiriniz |
|
| |||
| |||
|
saolun mert bey.. - config_vbsep.php'yi manuel olarak düzenleyerek define('VBSEO_REWRITE_MEMBER_MORECHARS', 0); ayarini define('VBSEO_REWRITE_MEMBER_MORECHARS', 1); haline getiriniz bunu yaptim linkler biras karisik oldu artiq ama neyse |
|
| |||
| |||
|
peki bir kaç sitede gördüm frmtr misal...üye profilleri eski seosuz halde.. /member.php?u=173 böyle mesela... bunu nasil yapariz
|
| Thread Tools | |
| |