This is a discussion on Burdan Sonra Ne yapmalıyım acaba within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Burdan Sonra Ne yapmalýyým acaba Bilgisi olan arkadaslar yardým edebilirlermi yardým eden herkese tesekkürler.......
Parolar Belirlemelisiniz
1. Kutucuga Parola
2. Kutucuga Parola Tekrarı ...
parola denıyorum ama kabul etmiyor eski vbseo sürümlerinde alıyordu ama bunda almadı
8 9 haneli parola veriyorum ama nafile kardeş almıyor
vbseo/resources/xml/config.xml dosyası chmod 666 durumunda mı ?
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
777 yapmıtım onu 666 yaptım düzeldi mert bey tesekkürler...
İyi Günler İyi Çalışmalar...
Mert Bey Birde Eski Sürümlerde İnvalid Key Kurduktan sonra yazıyordu.Bu Yeni Sürümlerde Yokmu acaba
yada siteyi /forum kısmına kuracaktım bir subdomain acıp oraya kurdum o yüzdenmi böyle acaba...
Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.0 RC2 (Unregistered)
Subdomain açıp oraya kurduysanız o zaman bir ticket açıp lütfen lisans adresinizde güncelleme talep ediniz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Dosyalar yerli yerinde kurulumu bitirdim.
AdminCp den valid key aldım Dili Türkçe yaptım. Bundan sonra zannedersem ayarlar yapılacak.
149 dolar değil 300 den fazla olması lazım yatırdığımız para. Onuda bilahare aktarırım.
vBSEO lisans ücreti 149$ dır.