mausu aşagı yukarı yapınca site dalgalanıyo ve cok kotu bi güruntu oluşuyo neden aceba![]()
This is a discussion on bu siteyi frefox ta kullandınızmı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; mausu aþagý yukarý yapýnca site dalgalanýyo ve cok kotu bi güruntu oluþuyo neden aceba...
mausu aşagı yukarı yapınca site dalgalanıyo ve cok kotu bi güruntu oluşuyo neden aceba![]()
Neden bahsediyorsunuz ?
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Yanda kullandiginiz Livestats eklentisi mozilla firefox ile sayfayi acip maus ile scroll yaptigimizda sayfa cok hizli bir sekilde akip gitmesine neden oluyor, yani maus`un scroll tusunu birkere cevirdinizmi sayfa neredeyse assagiya dogru akiyor demek istiyor arkadas.
Bunun sebebi bizim browserimizmidir sizin kullandiginiz eklentimidir bilmiyorum![]()
Firefox ile gayet sorunsuz çalışmaktadır.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Yaklaşık aktif 25 üzeri tab ile firefox ve onlarca aktif program olmasına karşın en ufak bir sorun ile karşılaşmıyorum.
1 Ay Önce Bende Belirtmiştim. Cafeden, Laptopumdan ve Masaüstümde de Aynı Sorun Var. Donanımsal Olarak Pclerde Sorun Yok
1 Ay Önce Bende Belirtmiştim. Cafeden, Laptopumdan ve Masaüstümde de Aynı Sorun Var. Donanımsal Olarak Pclerde Sorun Yok
bende bahsedilen sorun yok ama site yavas yazarken bile hemen yazmiyor
Bu sorundan şikayetçi olan arkadaşlar 2.0 temasını kullanırlarsa sorun kalmıyor, akıp gidiyor sayfa.
buradan bi sonuc cıkmadı donanımsal bi sorunmu
yoksa temadan kaynaklanan bi sorun mu
Ekran Kartınızın Sürücüsünü Güncel Sürücü İle Yenilemeyi Deneyin ...
vbseo 2.0 la gezince bir sorun yok ama diger temalarla gezince bir sorun oluyor bir dalgalanma var bu da sanırım vbseo 2.0 temasının eklentisi nedeni ile oluyor.