vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Bu sekilde google indexlenmesi within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; "Bu sekilde" biraz garip bir konu basligi oldu kusura bakmayin, zaten konuyu acmamdaki amac bu örneklerin türkce bir karsligi varsa ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Bu sekilde google indexlenmesi
"Bu sekilde" biraz garip bir konu basligi oldu kusura bakmayin, zaten konuyu acmamdaki amac bu örneklerin türkce bir karsligi varsa bunu ögrenmek yoksa ingilizce karsiligi varmidir acaba? Yani alt sayfalarla birlikte ilk sirada yer almak. main-board - Google-Suche |
|
| ||||
| ||||
|
Tam anlamadım ama Almanca da main-board kelimesi hatta ingilizce ve Türkçe de de olmadıgından bu sonuc normal diye düşünüyorum, doğrusu mainboard biliyorsun. Belkide ben tam anlamadım olayı ?
|
|
| ||||
| ||||
|
alt sayfalarla birlikte yer almak sitelinks denilen olaydır. Google değer ve önem verdiği sitelerin bu şekilde alt başlıklarını domain'i oluşturan olguyu aradığınız zaman çıkartıyor.
|
|
| |||
| |||
|
yani ne mutlu sana |
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||