vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Bu işten birşey anlıyamadım within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by CWDemarco Senin bilginde ortada.Burda adamlara yardım etceğine arada bi sallama mesajla kandırıyon milleti. Ben adama zorla git ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
| |||
| |||
|
valla arkadaslar aldıgıma bın pısman oldum sıtede hıt falan kalmadı gunluk 15-20 $ lık kazancım 5 $ dustu ...
|
|
| ||||
| ||||
| Uslübun hoş değil iyideo lsa kötüde olsa sonuçta herkes burada birbirine yardım etmek için bulunuyor.Para ilei şlemlerini yaptıracak kişilerin bu kişisel tercihleridir. Vbseo yu satın alalı ne kadar oldu yani sitene kuralı.Eğer 1 ay gibi bir süre olmuşsa hemen etkisini göstermez.En az 3-4 ay gibi bir süreyi gözden çıkartman lasım.Arama motorlarındaki indexlerinin tamamıyla seo formatına çevirlmesi için. |
|
| ||||
| ||||
| seo kurduktan sonra siteyi nerdeyse b, 6 ay geri göturur.çunku php linkler html cevrilir. google da indexlenen php linkler formatını kaybeder.ama haylaz ve lizard ın dediği gibi en fazla 4 ay içinde faydasını göruceksin. Hem bildiğim kadarıyla beğenilmediği taktirde geri iadesi var vbseo'un |
|
| |||
| |||
|
zoint varken hıtım 30 bınlerdeydı seo kurdum suanda 7 bini gormuyorum baya ılgınc...
|
|
| |||
| |||
|
............. pls delete
|
|
| ||||
| ||||
| Merhabalar hepinize. Öncelikle seo nedir bunu biliyormuyuz bir düşünmek gerekir. Seo ne işe yara ve vbseo aldığımızda ne kazanırız veya ne kaybederiz. vBSEO vbulletin entegre bir sistemdir. Arama motorlarının sizi daha iyi indexlemesiniz sağlar. Bunu yaparkende bir çok yol dener. Bunlardan biriside html ye çevirmek... Ama biz sadece HTML özelliği olduğunu sandığımızdan alıyoruz. Bunu bir kere netliğe kavuşturmak gerekir gibime geliyor. vBSeo aldığınızda hemen bir şeylerin olmasını bekleriz. Ama şunu hep göz ardı ediyorsunuz. google sürekli algoritma değiştirmekte. Ben bir gün bakıyorum örneğin 100 kişi giriş yapıyor ise diğer gün 500 kişi giriş yapıyor. Bu google algoritmalarından dolayı.... Eğer bana sorarsanız vbseo işe yararmı? Evet yarar. Ama biranda herşey olsun diyenler için hiç bir işe yaramaz. enaz 4 ay veriyorum bu sürece. 4 ay içerisinde site haritanızı tekrardan oluşturuyor. Google indexleri ancak değişiyor. Birde unutmadan.... vBSeo büyük bir sorumluluk demektir. Sürekli herşeyi takip edip ona göre siteni hazırlaman lazım... Ben mesela günlük sitemap lerimi kontrol ediyorum. Acaba hata vermişmi diye. ayrıca google'ın sitemap sayfasındaki değerleri inceleyip gelinilen içeriğe göre siteyi güçlendirme yollarını arıyorum... Server'ı elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum. Ve mümkün olduğunca stable versiyonlarla hızı düşürmemeye çalışıyorum.... Birde bu iş ciddi külfiyettir. Eğer google den gelen paralarla döndermeye çalışırsanız yapmayın... Forum işi ciddi uzmanlık ister... Gelecek için bazı şeyler şart. vbseo da bunlardan birisidir. Sevgi ve Saygılarımla; H.Atakan KOÇ
__________________ AtaBB FireFox Extension |
|
| ||||
| ||||
|
Kesinlikle katılıyorum Atakan. Heleki artık herkesin senelik 40-50 ytl verip null forum scirpti kurmaya başlamasıyla Forum tabiride anlamını kaybetmeye başladı.Gerçekten ben bu işi hala anlamış değilim.
|