vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Bu işten birşey anlıyamadım within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; zoint kuruluydu gelen uye ve kazanc neredeyse 2 kattı fakat vbseo gectım gectıgıme pısman oldum kazan dıbe vurdu,gelen uyede rezalet ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Bu işten birşey anlıyamadım
zoint kuruluydu gelen uye ve kazanc neredeyse 2 kattı fakat vbseo gectım gectıgıme pısman oldum kazan dıbe vurdu,gelen uyede rezalet sebebı nedır hatamı yaptım acaba satın almakla? Nisan 19, 2007 ![]() ![]() 277 Nisan 20, 2007 ![]() ![]() 275 Nisan 21, 2007 ![]() ![]() 351 Nisan 22, 2007 ![]() ![]() 299 Nisan 23, 2007 ![]() ![]() 124 Nisan 24, 2007 ![]() ![]() 80
|
|
| ||||
| ||||
|
Siz 1 gün içinde istatistiklerinizin tavana vuracağını mı bekliyordunuz ? Herşeyden önce SEO uzun bir iştir. vBSEO etkisini en aşağı 3 ay içerisinde göstermeye başlar yani sizin istatistikleriniz en erken haziran sonundan itibaren reel e yaklaşabilir. Bunun haricinde vBSEO kurmakla SEO optimasyonu bitmemektedir. KIceriğinizin kalitesi ve sadece sitenizde yer alması ( yani başka sitelerden kopyalanan içerikler iyi değildir ) , uygun keywordler ve uzun süreli standart url'ler etkendir.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. vBSEO Total Support Team DeskPro'yu Sunar Geliştirilmiş Destek Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! |
|
| |||
| |||
|
hayır benım sasırdıgım zoint varken bu ıstatıslıkler vbseo da neredeyse 4/1 ıstatıslık sok oldum...
|
|
| ||||
| ||||
|
zoints linklerini kullandığınız yeni formata yönlendirdiniz mi ? Ayrıca bu sitenizi ziyaret eden üye sayısı ise bunda vbseo nun yapıp yapmıyacağı herhangi birşey yoktur. Bu konuyu üyelerniz le görüşmelisiniz.
|
|
| ||||
| ||||
| Google'dan Gelen Üye Sayısı Düştüyse.Zoints 'den vBSEO' Ya Geçmek Forumu Alt Üst Eder.Yani Lizard'ın Da Dediği Gibi Haziran'ın Sonuna Anca Toplar Kendini Forum... Ben temmuzun 15 ' ine Kadar Anca Toplar Diye Düşünüyorum. php'den vBSEO ' Ya Geçmiş Olsan Daha Hızlı indexlenirdi. |
|
| |||
| |||
|
anladım tşkler..Zıyaretcı sayısı degıl foruma uye olanların sayısı bu arada...
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Domaini değiştirip herşeye sıfırdan başladım fakat benimki gayet iyi gidiyor. Ayarlarda bir sorun olmasın? |
|
| |||
| |||
|
ayarları nerdne kontrol edebılırım acaba?
|
|
| ||||
| ||||
|
| |||
| |||
|
nonamez Sen en iyisi t2dman ile irtibata geç.. Bi miktar ücret karşılığı herşeyini halleder. Yada vBSEO Kullanan bi kaç arkadaşlada görüşebilirsin |
|
| ||||
| ||||
| t2dman yani Michael SEO uzmanıdır ve ücretle çalışan birisidir. Burada bahsedilen vBSEO ayarlarıdır. Konuları anlamadıysanız yanlış yön göstermeyiniz.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Bunu ücret karşılığı yapan onlarca kişi var zaten. Bilmiyorsanız bu sizin kaybınızdır. Burası vBSEO'nun Türkçe destek kısmıdır. Burada insanlar bedavaya bilmedikleri soruların cevaplarını alabilirler. Ama elbette herşeyi bilen sizin gibi kişiler oldukça onlara yol gösterecek bilgi zengini insanlarda çıkacaktır.
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Ben adama zorla git para öde t2dman'a yaparmı diyorum. t2dman dünyada onlarca sitede adminliği oLan Tüm dünyanın tanıdığı bir vb expert.En iyisini o bilir bunun.Herkes ben biLiyorum der yada öyle sanır fakat bişey bilmez. |