vbseo kurarken imajes dosyalarının arasında facebook paylaş mak icin bazı resimler gordum.
bu forumda oldugu gibi facebook paylaş modullerini forumda nasıl kurucagım?
This is a discussion on bu forumda oldugu gibi paylaş modulleri within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vbseo kurarken imajes dosyalarýnýn arasýnda facebook paylaþ mak icin bazý resimler gordum. bu forumda oldugu gibi facebook paylaþ modullerini forumda ...
vbseo kurarken imajes dosyalarının arasında facebook paylaş mak icin bazı resimler gordum.
bu forumda oldugu gibi facebook paylaş modullerini forumda nasıl kurucagım?
vBSEO Kontrol Paneline baktınız mı ?
Baksaydınız muthemelen bu soruyu sormazdınız. Sosyal Link Paylaşımı içerisinden aktif edebilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
facebook icin yok ama ozel ekle var bana kod verirmisiniz rica etsem ve sadece kodu eklemem yeticekmi
Facebook koduda bulunuyor. Özel ekleme kısmını açarsanız görürsünüz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
nasıl belirlicem peki?
Beyefendi Özel link belirleyin içerisinde Facebook kısayolu bulunmaktadır.
özel kodu bana oluşturup verirmisiniz ya ben yapamıyorum :(
Bu kod zaten vBSEO Cp içerisinde yer alıyor.
Code:http://www.facebook.com/share.php?u=%url%,images/vbseo/facebook.gif,Share on Facebook,Share on Facebook