vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on botları uye yapın within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; degerlir arkadaslar botları uye yapın programını yukledım 1 haftayı gectı bu program bana nekadar faydalı olur yada sıtemı gunluk hıtlerını ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| botları uye yapın
degerlir arkadaslar botları uye yapın programını yukledım 1 haftayı gectı bu program bana nekadar faydalı olur yada sıtemı gunluk hıtlerını nasıl artırabılırım dıyelımkı 500 hıt yapmak ıstıyorum bu nasıl yapabılırım vb .3.6.8 kullanıyorum sıtem egıtım sıtesı olup egıtım konularını ıncelmesını ıstıyorum bana uygun seolar nedır yada hıtlerım daha ıyı gosterecek botlar varmı yardımlarınız beklıyorum
|
|
| ||||
| ||||
|
sitenin içerigi iyiyse 500 degil 5000 hit bile yapabilirsin |
|
| |||
| |||
|
google botları tam olarak ındexlemesı ıcın mıs ancak vb ıcın en uygun olan program hangısıdır yada google gore uygun ındex nasıl yapabılırım program verıyorum arkadaslar bana yardımcı olabılırmısını yaklasık ıkı ay oldu sıte kurulalı tam ındexlemıyor
Last edited by Mert Gökçeimam; 01-03-2008 at 12:22 PM. Reason: removed attachment |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Forumu tamamen ziyaretçilere kapatıyorsun. Bir eklenti sayesinde sadece botlara izin veriyorsun. Böylelikle siteni botlar indexliyor ama linke tıklayıp gelenler üye olmadan göremiyor. Ama ben tavsiye etmiyorum |
|
| ||||
| ||||
| Onun ismine cloaking denir ve indexten tamamen düşürülmeye sebep olur.
|
|
| |||
| |||
|
evt xml ortamında hazırlanmıs bır programdır bunu sıteye yukluyorsunuz ve sıtenız zıyaretcılere kapalıs bu program ındexlıyor googleden nasıl bır yol ızlemelıyım kı veya bır ındex kurmaylım kı google benı tam olarak ındexlesın ve uye sayım artısın bu programın yuklememe ragmen uye sayısında ılerleme yok bana yardımcı olurmusunuz
|
|
| ||||
| ||||
|
Bildiğim kadarıyla Google misafirlere kapalı siteleri sevmiyor. Üye sayısının artmasının bununla bir alakası yok hatta misafirlere açık forumlar daha çok üye alıyor bizzat denenmiştir. Misafirlere açık olan siteler google tarafından daha çok indexleniyor ve daha geniş bir kitleye duyurulmuş oluyor. Forumlarımdan birine yazdım; forum misafirlere açık ve yazmayacaksanız boşuna üye olmayın diyorum yine de üye oluyorlar. |
|
| |||
| |||
|
bende forum acıktır sadece dıger sıtelerde oldugu gıbı mesaj ıcersınde forumuzdan daha fazla yararlanabılmenız ıcın uye olmanız gerekıyor yazmaktadır bır ara googlenın aof taramısında 5 geldım ve dustum ıyı meta taglar ve sıtemın ıstedıgım kısımları nasıl ındexleyebılırım bu tur programlar sıtelerde var onlar uye kazanırken ben kazanamıyorum arkadaslar uzerınde gelenler cok begendıldıgı soylenıyor |
|
| ||||
| ||||
|
Bu uyanıklıklarla hit artışı beklemeyin derim kısacası
|