vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Total Support Team DeskPro'yu Sunar Yeni vBSEO Indirim Opsiyonu vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

botları uye yapın

This is a discussion on botları uye yapın within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; degerlir arkadaslar botları uye yapın programını yukledım 1 haftayı gectı bu program bana nekadar faydalı olur yada sıtemı gunluk hıtlerını ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Old 01-02-2008, 01:58 PM
Junior Member

Real Name: pamuk
botları uye yapın

degerlir arkadaslar botları uye yapın programını yukledım 1 haftayı gectı bu program bana nekadar faydalı olur yada sıtemı gunluk hıtlerını nasıl artırabılırım dıyelımkı 500 hıt yapmak ıstıyorum bu nasıl yapabılırım vb .3.6.8 kullanıyorum sıtem egıtım sıtesı olup egıtım konularını ıncelmesını ıstıyorum bana uygun seolar nedır yada hıtlerım daha ıyı gosterecek botlar varmı yardımlarınız beklıyorum
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook!
Reply With Quote
Old 01-02-2008, 04:18 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 1
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Botları üye yapın olayı nedir ? Açıklarsanız yorum yapabilirim
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook!
Reply With Quote
Old 01-02-2008, 06:12 PM
aLy's Avatar
aLy aLy is offline
Senior Member

Real Name: M.ALi
sitenin içerigi iyiyse 500 degil 5000 hit bile yapabilirsin
Reply With Quote
Old 01-03-2008, 11:55 AM
Junior Member

google botları tam olarak ındexlemesı ıcın mıs ancak vb ıcın en uygun olan program hangısıdır yada google gore uygun ındex nasıl yapabılırım program verıyorum arkadaslar bana yardımcı olabılırmısını yaklasık ıkı ay oldu sıte kurulalı tam ındexlemıyor

Last edited by Mert Gökçeimam; 01-03-2008 at 12:22 PM. Reason: removed attachment
Reply With Quote
Old 01-03-2008, 12:18 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Arkadaşım bu bahsettiğiniz program nedir ? Botları üye yapamazsınız ve copyright hakları size ait olmayan yazılımları paylaşamazsınız.
Reply With Quote
Old 01-03-2008, 01:55 PM
Bozkurtum's Avatar
Member

Real Name: Bozkurtum
Spider göster gibisinden hazırlanmış bir xml vardı..

Arkadaş ondan bahsediyor sanırım
Reply With Quote
Old 01-03-2008, 06:28 PM
Atakan KOC's Avatar
Senior Member
vBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Atakan KOC
Quote:
Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
Arkadaşım bu bahsettiğiniz program nedir ? Botları üye yapamazsınız ve copyright hakları size ait olmayan yazılımları paylaşamazsınız.
Sanırım kimse açıklamamış. Olay şu Mert;

Forumu tamamen ziyaretçilere kapatıyorsun. Bir eklenti sayesinde sadece botlara izin veriyorsun. Böylelikle siteni botlar indexliyor ama linke tıklayıp gelenler üye olmadan göremiyor. Ama ben tavsiye etmiyorum
Reply With Quote
Old 01-03-2008, 06:48 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Quote:
Originally Posted by Atakan KOC View Post
Sanırım kimse açıklamamış. Olay şu Mert;

Forumu tamamen ziyaretçilere kapatıyorsun. Bir eklenti sayesinde sadece botlara izin veriyorsun. Böylelikle siteni botlar indexliyor ama linke tıklayıp gelenler üye olmadan göremiyor. Ama ben tavsiye etmiyorum
Onun ismine cloaking denir ve indexten tamamen düşürülmeye sebep olur.
Reply With Quote
Old 01-04-2008, 10:09 AM
Junior Member

evt xml ortamında hazırlanmıs bır programdır bunu sıteye yukluyorsunuz ve sıtenız zıyaretcılere kapalıs bu program ındexlıyor googleden nasıl bır yol ızlemelıyım kı veya bır ındex kurmaylım kı google benı tam olarak ındexlesın ve uye sayım artısın bu programın yuklememe ragmen uye sayısında ılerleme yok bana yardımcı olurmusunuz
Reply With Quote
Old 01-04-2008, 11:27 AM
zbahadir's Avatar
Senior Member

Real Name: Zafer BAHADIR
Send a message via ICQ to zbahadir Send a message via MSN to zbahadir Send a message via Yahoo to zbahadir Send a message via Skype™ to zbahadir
Bildiğim kadarıyla Google misafirlere kapalı siteleri sevmiyor.
Üye sayısının artmasının bununla bir alakası yok hatta misafirlere açık forumlar daha çok üye alıyor bizzat denenmiştir.

Misafirlere açık olan siteler google tarafından daha çok indexleniyor ve daha geniş bir kitleye duyurulmuş oluyor.

Forumlarımdan birine yazdım; forum misafirlere açık ve yazmayacaksanız boşuna üye olmayın diyorum yine de üye oluyorlar.
Reply With Quote
Old 01-04-2008, 05:31 PM
Junior Member

bende forum acıktır sadece dıger sıtelerde oldugu gıbı mesaj ıcersınde forumuzdan daha fazla yararlanabılmenız ıcın uye olmanız gerekıyor yazmaktadır bır ara googlenın aof taramısında 5 geldım ve dustum
ıyı meta taglar ve sıtemın ıstedıgım kısımları nasıl ındexleyebılırım bu tur programlar sıtelerde var onlar uye kazanırken ben kazanamıyorum arkadaslar uzerınde gelenler cok begendıldıgı soylenıyor
Reply With Quote
Old 01-12-2008, 09:45 PM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
Bu uyanıklıklarla hit artışı beklemeyin derim kısacası
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules