vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Boş Sayfa within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; siteye giremiyorum ne bulletin paneline ne seo paneline bilmiyorum ne yaptım boş sayfa açılıyor help me.....
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Boş Sayfa
siteye giremiyorum ne bulletin paneline ne seo paneline bilmiyorum ne yaptım boş sayfa açılıyor help me..
|
|
| |||
| |||
|
seonun ayarları ile oynuyodum kaydet dedim gitti herşey ana sayfa açılıyor sonrası gelmiyor hep boş sayfa hiç bi panelede giremiyorum
|
|
| ||||
| ||||
|
Salim Bey , Hangi ayarları ile oynuyordunuz ? Hangi ayarlarda değişiklik yaptınız ? Açıklayıcı yazarmısınız lütfen yaptıklarınızı ? Sorununuz varsa detayları verinki bende size yardımcı olabileyim. Ne yaptığınızı , nasıl yaptığınızı bilmeden hiçbirşey söyleyemem. |
|
| |||
| |||
|
ne bileyim vbseocp yi kurcalıyodum işte ufuk tefek bişeler yapıyodum işte en son seoyu şu sayfalarda çalıştırmamı ne vardı o resim upload vardıya bi başlıkta daha açmışım konu oraya resimyukle\ yazmıştım kaydet dedim olan oldu işte
|
|
| |||
| |||
|
tamam öyle yaptım şuan düzeldi
|
| Thread Tools | |
| |