siteye giremiyorum ne bulletin paneline ne seo paneline bilmiyorum ne yaptım boş sayfa açılıyor help me..
This is a discussion on Boş Sayfa within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; siteye giremiyorum ne bulletin paneline ne seo paneline bilmiyorum ne yaptým boþ sayfa açýlýyor help me.....
siteye giremiyorum ne bulletin paneline ne seo paneline bilmiyorum ne yaptım boş sayfa açılıyor help me..
Ne yaptınızda bu sorun çıktı ?
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
seonun ayarları ile oynuyodum kaydet dedim gitti herşey ana sayfa açılıyor sonrası gelmiyor hep boş sayfa hiç bi panelede giremiyorum
Salim Bey ,
Hangi ayarları ile oynuyordunuz ? Hangi ayarlarda değişiklik yaptınız ? Açıklayıcı yazarmısınız lütfen yaptıklarınızı ?
Sorununuz varsa detayları verinki bende size yardımcı olabileyim. Ne yaptığınızı , nasıl yaptığınızı bilmeden hiçbirşey söyleyemem.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
ne bileyim vbseocp yi kurcalıyodum işte ufuk tefek bişeler yapıyodum işte en son seoyu şu sayfalarda çalıştırmamı ne vardı o resim upload vardıya bi başlıkta daha açmışım konu oraya resimyukle\ yazmıştım kaydet dedim olan oldu işte
vBSEO dosyalarını sıfırdan yükleyin ve kurulumu tekrar gerçekleştirmeyi deneyin.
Verdikleriniz ile ancak bu kadar yardım edebilirim.
tamam öyle yaptım şuan düzeldi