Merhaba
Bu forumda mesela linklerde turkce bolumu /f119/ olarak yani id si gözüküyor .Linklerde bölüm adını id değilde isimini nasıl gösteriyoruz
This is a discussion on Bölüm adını göstemek within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Bu forumda mesela linklerde turkce bolumu /f119/ olarak yani id si gözüküyor .Linklerde bölüm adýný id deðilde isimini nasýl ...
Merhaba
Bu forumda mesela linklerde turkce bolumu /f119/ olarak yani id si gözüküyor .Linklerde bölüm adını id değilde isimini nasıl gösteriyoruz
Değiştirebilirsiniz ancak bunu yaparsanız bütün indexlenmiş urlleriniz kaybolur.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert bey sizin forumunuzda da bölüm ismi olarak ayarlanmış mesela. Seo açısından en uyumlusu hangisi peki id mi yoksa bölüm adı mı?
Ikiside fark etmiyor , vBSEO forumlarında görebileceğiniz gibi sizin kullandığınzı format kullanılıyor.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Cevabınız için teşekkürler
Bir sorun daha olucak bu konuda;
Az önce sitemapımı kontrol ederken garip bir hata gördüm.Web tarama hataları bölümünde bulunamayan linkler bölümünde "forum/dini-bilgiler/16585-seher-vaktinin-fazileti.html" ve bunun gibi 300 e yakın link var. linke tıklayınca haliyle ulaşılamıyor. seo ayarlarına hiç dokunmadım. Konunun esas linki "forum/f281/seher-vaktinin-fazileti-16585/" şeklinde yani bölüm adı id şeklinde üstteki mesajlarımda da belirttiğim gibi. Nerde yanlış yaptım da böyle bir şey oldu acaba?
Bu konuda ben birşey diyemem. Eğer url rewrite ayarlarını bir ara değiştirdiyseniz böyle hata almış olabilirsiniz.