Results 1 to 6 of 6

Birkaç Sorum Vardı?

This is a discussion on Birkaç Sorum Vardı? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba mert abi birşey danışıcam sana vbseonun su anda ücretsiz olarak dağıtılan Zoints SEO dan ne gibi üstünlükleri var acaba ...

Senior Member nodrac's Avatar
    Real Name
    suat ulutas
    Liked
    0 times

Birkaç Sorum Vardı?

Merhaba mert abi birşey danışıcam sana vbseonun su anda ücretsiz olarak dağıtılan Zoints SEO dan ne gibi üstünlükleri var acaba ve birde su anda sitem google yavas yavas indexlenmeye basladı günde nerdeyse sadece googledan 3000 tekil gelmekte şimdi vbseo alıp kursak bu indexlenmeler zarar görürmü?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    542 times
    Blog Entries
    4
    Herşeyin başında zoints seo destek sunulmayan bir program daha doğrusu sınırlı desteği olan. Bunun yanısıra zoints'in kurucusu bile vBSEO kullanıcısı

Farkları tek tek anlatmak imkansız ancak şu kadarını söyleyebilirim zoints vBSEo'nun ancak 40%'ını yapabiliyor.

Var olan googleda veya diğer arama motorlarındaki sayfalarınız eğer php uzantılı ise otomatik olarak yenilerine 301 yönlendirelecek. html uzantılı sayfalarınız varsa kurulum sonrasında support ticker açarsanız gerekli 301 yönlendirmelerin ayarlanması sağlanır.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Real Name
    suat ulutas
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Lizard King View Post
    Var olan googleda veya diğer arama motorlarındaki sayfalarınız eğer php uzantılı ise otomatik olarak yenilerine 301 yönlendirelecek. html uzantılı sayfalarınız varsa kurulum sonrasında support ticker açarsanız gerekli 301 yönlendirmelerin ayarlanması sağlanır.

benim yaklasık 3000 sayfam arsiv üzerinden indexli uzantıları index.php?t1111.html seklinde bu indexler gidicekmi? bunu değiştirmeden yapma sansımız yok sanırım birde mesela su anda sırf ben arsiv indeximle googledan 3000+ ziyretci cekiyorum sizce bunu ne gibi katkı sağlıyabilir?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    542 times
    Blog Entries
    4
    Dediğim gibi varolan tüm sayfalarınızı indexlerde yeni formata yönlendirmek mümkün. Google eski içerik yenisine 301 yönlendiği için kısa vadede yeni urlleri kaydedecek ve eskileri databaseinden düşürecektir.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Real Name
    suat ulutas
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Lizard King View Post
    Dediğim gibi varolan tüm sayfalarınızı indexlerde yeni formata yönlendirmek mümkün. Google eski içerik yenisine 301 yönlendiği için kısa vadede yeni urlleri kaydedecek ve eskileri databaseinden düşürecektir.
    lizard abi birşey sorucam ben şimdi bu google benim site için 2 ileri 1 geri yapıyor önceden hiç sayfam yoktu 2000 lere cıktı sonra 900 lere geriledi sonra tekrar yükselmeye başladı yaklasık 2 hafta önce tekrar 2 günde biir 1000 er 1000 er arttı 5500 cıktı sonra tekrar inmeye başladı su anda 3500 civarı neden google böle birşey yapıyor 240bin linkten sadece 3500 civarıı indexli bu arada yeni tema nasıl olmus abi? son olarakda beni engelli listenden kaldırmıycakmısın abi joe ile konusuyorum yakında vbseo lisansı alıcam birde vblogettin...

Senior Member HaYLaZ's Avatar
    Real Name
    Sadri
    Liked
    0 times
    googledaki index sayın sabit dğeildir hiçbirzaman.Öyleki sitende 500000 link olsa bile google bunun hepsini indexlemez.Zamanla bu artar tabi bunda vbseonun katkısı tartışılmaz.Her baktığında farklılık göstermesi olağandır tabi birde buna sitenin pr si etki ediyor.Pr yüksek ise googlenin indexleme sıklığıda artıyor.Ayrıca sitende kullandığın css kaynak kodlu stilde lizardın ama sen kalkıpta kendi imzanı atmışsın birde yardım istiyorsun ilginç ...
    Last edited by HaYLaZ; 11-06-2006 at 11:32 AM.