vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Biri Seo Nasıl Kurulur Anlatabilir mi ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Çok Karışık Biri Resimle Yada Video İle Anlatabilir mi ?...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Biri Seo Nasıl Kurulur Anlatabilir mi ?
Çok Karışık Biri Resimle Yada Video İle Anlatabilir mi ?
|
|
| |||
| |||
|
Ne Anladım O İşten Çok İngilizcem Var ya..Daha Neden Türkçe Sayfası Koydular Anlamadım.4 Saattir Kurmaya Çalışıyorum ve Çok Sinirlendim
|
|
| |||
| |||
|
türkçe yardım olmadıktan sonra başbakanları gelse ne olacak :S amma karışık bu ya
|
|
| ||||
| ||||
|
Sen şuna elimde null seo var desene ayrıca türkçe destekde veriyorlar bildiğim kadarıyla olmadı mert bey bile özel pm atsan o bile sana yardım eder siteni versen..
|
|
| ||||
| ||||
|
Türkçe destek lisanslı kullanıcılara veriliyor.Buradaki lisanslı olan her kulalnıcının siteleri zaten kayıtlı ve mert bu adreslerin hepsini biliyor.Yani siz null kullanıpta destek istiyorsanız boşa beklemeyin derim.Ayrıca burasının lisanslılara destek bölümü olduğunu bilipte null kullanıp destek istemekte yanlış bir davranış.
|
|
| ||||
| ||||
|
Birde işin komik yanı konuyu açan şahsın ilk attığı mesaj bu : Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Bence Sat Arkadaşımız Wareze düştü ve ya işte artık hersitede vbseo var gibi sözlerle seo müşterilerini tahrik edip lisansız kullandırtmaya çalışıyor.Vbulletin gibi olmasını istiyor. Ya zaten vbseo herkez alacak diye bir şartı da yok.isteyen alır istemeyen almaz. ben şimdi lisanlı alacam bugün yarın ben enayimiyim yani.Sat kusura bakma arkadaşım sen Çok AKILLISIN anladın sen onu. bide utanmadan destek istiyorsun ya git bari başka sitelerde yap bunu. |
|
| ||||
| ||||
| bende ondan korkuyorum vbulletin gibi lisansız kullanan çogalmasın
|
|
| ||||
| ||||
|
Çalıntı araba kullanmakla lisanssız program kullanmanın artık yasalar karşısında aynı şey olduğunu gördükleri gün vazgeçeceklerdir. Hele şu yeni yasa tasarısı geçsin bakalım neler olucak lisanssız kaçak program kullananlara...
|
|
| ||||
| ||||
|
Bu vbseo yu kullanabilmek için ayrıca bir lisansmı gerekiyor? yoksa vbulletin lisansı yeterlimidir? 2 tane vbulletin owner lisansım var. Teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
| vBSEO lisansı ayrıdır..
|
|
| ||||
| ||||
| Öncelikle bilgi için tesekkür ederim. 29.000 üyeli uluslararasi; uydu forumum var, vbseo nun bana bir faydasi olurmu? lisans için verecegim paraya degermi? ne gibi kazancim olabilir. Tesekkürler. Last edited by ikizbeyin; 08-12-2008 at 06:28 AM. |
| Thread Tools | |
| |