Çok Karışık Biri Resimle Yada Video İle Anlatabilir mi ?
This is a discussion on Biri Seo Nasıl Kurulur Anlatabilir mi ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Çok Karışık Biri Resimle Yada Video İle Anlatabilir mi ?...
Çok Karışık Biri Resimle Yada Video İle Anlatabilir mi ?
Siz site adresinizi verin nasıl kurulacağını Crawlability Inc. detaylı anlatacaktır.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Ne Anladım O İşten Çok İngilizcem Var ya..Daha Neden Türkçe Sayfası Koydular Anlamadım.4 Saattir Kurmaya Çalışıyorum ve Çok Sinirlendim
Crawlability Inc sadece lisans sahibi müşterilerine destek vermektedir. Site adresinizi verirseniz avukatları size nasıl kurulacağını detaylıca anlatacaktır.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
türkçe yardım olmadıktan sonra başbakanları gelse ne olacak :S amma karışık bu ya
Sen şuna elimde null seo var desene ayrıca türkçe destekde veriyorlar bildiğim kadarıyla olmadı mert bey bile özel pm atsan o bile sana yardım eder siteni versen..
Türkçe destek lisanslı kullanıcılara veriliyor.Buradaki lisanslı olan her kulalnıcının siteleri zaten kayıtlı ve mert bu adreslerin hepsini biliyor.Yani siz null kullanıpta destek istiyorsanız boşa beklemeyin derim.Ayrıca burasının lisanslılara destek bölümü olduğunu bilipte null kullanıp destek istemekte yanlış bir davranış.
Hergün Bir Yudum : Bilgi İksiri
Birde işin komik yanı konuyu açan şahsın ilk attığı mesaj bu :
Buna rağmen gelip utanmadan destek istemek burada lisans alan herkesi enayi yerine koymaktır. Inanılacak gibi değil insanların fütursuzluğu.Originally Posted by SAT
Bence Sat Arkadaşımız Wareze düştü ve ya işte artık hersitede vbseo var gibi sözlerle seo müşterilerini tahrik edip lisansız kullandırtmaya çalışıyor.Vbulletin gibi olmasını istiyor.
Ya zaten vbseo herkez alacak diye bir şartı da yok.isteyen alır istemeyen almaz. ben şimdi lisanlı alacam bugün yarın ben enayimiyim yani.Sat kusura bakma arkadaşım sen Çok AKILLISIN anladın sen onu.
bide utanmadan destek istiyorsun ya git bari başka sitelerde yap bunu.
Çalıntı araba kullanmakla lisanssız program kullanmanın artık yasalar karşısında aynı şey olduğunu gördükleri gün vazgeçeceklerdir. Hele şu yeni yasa tasarısı geçsin bakalım neler olucak lisanssız kaçak program kullananlara...
Bu vbseo yu kullanabilmek için ayrıca bir lisansmı gerekiyor? yoksa vbulletin lisansı yeterlimidir? 2 tane vbulletin owner lisansım var.
Teşekkürler.
vBSEO lisansı ayrıdır..